Kryštof se v únoru podívají do českých kin

03.12.2010 09:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kryštof flyer
© facebook interpreta
Po úspěšném klubovém turné se Kryštof hlásí o slovo s dalším koncertním programem. Následující rok zahájí šňůrou nazvanou KRYŠTOFF / ON po českých kinech. Startuje se v únoru a kapelu čeká celkem deset zastávek.

Během chystaného program půjde o živé hraní propojené s dokumentární zpovědí. Celý projekt začal vznikat spontánně během halového turné k desce "Rubikon" už v roce 2006 a Kryštof na něm spolupracují s dokumentaristou Markem Dvořáčkem. "Baví nás hrát v netradičních místech a kino je skvělý multimediální prostor," prozradil k nápadu zpěvák Richard Krajčo. Fanoušci navíc jistě ocení, že každý z koncertů bude trvat více než dvě hodiny. Na stránkách kapely najdete podrobnější informace k předprodeji vstupenek, který začal 1. prosince. Všechny koncerty proběhnou ve vybraných kinech sítě multikinkin Cinestar.

Není to poprvé, kdy se Kryštof pokoušejí oslovit posluchače s novátorským konceptem. Vystupovali v divadlech, kde akustické hrání propojili s besedou s diváky, navštívili vysokoškolské auly, kam k "táborákovému" posezení sezvali studenty. Díky tomu, že zmiňovanými projekty oslovili nejen širší publikum, se všude dočkali plných sálů.

Koncertní termíny turné KRYŠTOFF / ON:

12.02. - Ostrava
19.02. - Olomouc
26.02. - Hradec Králové
05.03. - Jihlava
12.03. - České Budějovice
19.03. - Liberec
26.03. - Plzeň
02.04. - Pardubice
09.04. - Mladá Boleslav
16.04. - Praha, Anděl


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY