Michael Bublé se v dubnu ožení

01.12.2010 07:29 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Michael Bublé
© michaelbuble.com
Pětatřicetiletý kanadský jazzový zpěvák Michael Bublé ohlásil své zasnoubení s argentinskou herečkou, zpěvačkou a modelkou Luisanou Lopilato letos v lednu, své "ano" si řeknou 6. dubna 2011, a to rovnou dvakrát.

V Today Show také zažertoval o tom, že musel změnit datum svatby, aby tu jejich nezastínil královský obřad Prince Williama a Kate Middleton. "Chtěl jsem se ženit 29. dubna, pak mi ale došlo, že bych nedostal žádnou pozornost tisku," všiml si. Muzikant, který s Luisanou chodil od roku 2008, prozradil také, že má v plánu dvě svatby, aby se jich mohly zúčastnit celé rodiny. "Jedna se bude konat v Argentině, ta bude pro nevěstiny blízké, a ta druhá bude ve Vancouveru," popsal. Namísto cesty na klasické líbánky pár zamíří do Afriky, kde se zapojí do charitativních činností. Bublé také zavzpomínal na první setkání se svou nastávající: "Nemluvil jsem španělsky a ona neuměla anglicky vůbec, nějaký týpek vedle ní ale uměl, takže jsem mluvil s ním. Byl jsem trochu nervózní, protože ona vypadala překrásně. Později jsem se dozvěděl, že ona celou dobu telefonovala s mámou a říkala jí 'Bublé je gay, balí mi kamaráda'..."

Poslední deska Michaela Bublého "Crazy Love" vyšla v roce 2009 a je v Evropě dvakrát platinová (2 miliony prodaných kusů). V říjnu 2010 vyšla její dvojdisková reedice nazvaná "Crazy Love (Hollywood Edition)", která obsahuje čtyři nové písně a čtyři live verze skladeb. Všechny nové songy se objevily i na samostatném "Hollywood The Deluxe EP".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY