The Killers vydají vánoční singl

22.11.2010 14:48 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

The Killers
© thekillersmusic.com
Brandon Flowers a jeho gang The Killers oznámili, že vydají vánoční singl, a to i přesto, že mají oficiálně pauzu. Skupina si dala přestávku po Flowersově rozhodnutí vydat sólovou desku "Flamingo".

Singl "Boots" vyjde v Americe 30. listopadu (žádné jiné datum dosud nebylo oznámeno) a pokračuje v tradici kapely vydávání vánočních singlů každý rok. Je pátou po sobě jdoucí vánoční písní od roku 2006, předchozí nesly tituly "A Great Big Sled", "Don't Shoot Me Santa", "Joseph, Better You Than Me" a loňské "¡Happy Birthday Guadalupe!". Všechny zisky z prodeje singlů půjdou na kampaň Product Red, kterou v roce 2006 založil aktivista a frontman U2 Bono spolu s Bobbym Shriverem a která má cíl mimo jiné zajišťování finančních prostředků v boji proti AIDS v Africe a zvyšování povědomí o těchto tématech.

Alternativně rocková formace zabijáků z Las Vegas by se měla znovu spojit příští rok, má vystupovat na řadě festivalů a Flowers potvrdil, že už existuje datum, kdy se členové sejdou opět ve studiu a začnou pracovat na čtvrté studiovce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY