shop.musicserver.cz

3 x 2DVD THE BIG FOUR / 3 x CD ELVISE PRESLEYHO / 3 x CD JAMESE BLUNTA / 3 x CD JAMIROQUAI / 3 x CD GOOD CHARLOTTE a další

Vydáno: 15.11.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 21. listopadu včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax - The Big Four Live From Sofia
© facebook interpreta
Fanouškům poctivého heavy metalu se letos splnila všechna přání. Velká thrashmetalová čtyřka čítající kapely Metallica, Megadeth, Slayer a Anthrax stanula letos na jednom pódiu. Díky putovnímu festivalu Sonisphere navštívila několik velkých koncertních pódií, mezi kterými byly i Milovice v Česku. Pár dní nato (22. června) vystoupili také v bulharské Sofii a velkolepou show zachytili pro DVD nebo Blu-ray disk. Z materiálu vznikl dvoudiskový balíček "The Big Four (Live From Sofia, Bulgaria)". Kromě hlavních koncertů všech čtyř kapel se na něm můžete těšit na spoustu zákulisního materiálu a rozhovory s muzikanty. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojDVD.

Do kvízu o 3 x 2DVD THE BIG FOUR "Live From Sofia" vstoupíte tady.


Elvis Presley - Viva Elvis
© facebook interpreta
Snad nikdo nemá tolik výběrů jako Elvis Presley. A od počátku listopadu tu máme další, tentokrát s názvem "Viva Elvis". Album pohlíží na Elvisovu hudbu dnešní perspektivou a zároveň prohlubuje revoluční prvky, které byly pro Presleyho hudbu stěžejní. Původní zpěv je nově zasazený do širokého spektra aktuálních a moderních hudebních aranžmá. Nejde tak obyčejný výběr, ale o nový pohled na jeho tvorbu. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD ELVISE PRESLEYHO "Viva Elvis" vstoupíte tady.


James Blunt - Some Kind Of Trouble
© facebook interpreta
Tři roky po druhém albu "All The Lost Souls" se svým příznivcům opět přihlásil James Blunt, konkrétně s deskou nazvanou "Some Kind Of Trouble". Již první velmi chytlavý a pozitivní singl "Stay The Night" naznačil, že anglický zpěvák s novým CD začíná i novou kapitolu ve své kariéře. Změnil způsob nahrávání, kdy tentokrát vznikaly písničky přímo ve studiu, a výsledkem je větší spontánnost a energie. K odlišnému zvuku pak přispěl i pestrý producentský a autorský tým, kde vedle Jamese Blunta samotného najdete jména jako Steve Robson, Greg Kurstin, Eg White, Ryan Tedder z OneRepublic nebo Linda Perry. Společně s vydavatelstvím Supraphon / Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD JAMESE BLUNTA "Some Kind Of Trouble" vstoupíte tady.


Jamiroquai - Rock Dust Light Star
© facebook interpreta
Poměrně dlouho čekali fanoušci britského uskupení Jamiroquai v čele s charismatickým zpěvákem Jay Kayem na nové studiové album. Od posledního počinu k novince "Rock Dust Light Star" uběhlo pět let. Na rozdíl od předcházející nahrávky bylo toto, v pořadí sedmé studiové album natočené celé s živými nástroji a kapela použila jen naprosté minimum počítačových efektů. Původní záměr byl natočit desku na pomezí funku a rocku, ovšem sám frontman skupiny nyní váhá, kam nakonec výsledný zvuk a styl "Rock Dust Light Star" zařadit. Prvním, ale neoficiálním singlem se stala rozjetá skladba "White Knuckle Ride" a tím prvním oficiálním pomalejší věc "Blue Skies". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD JAMIROQUAI "Rock Dust Light Star" vstoupíte tady.


Good-Charlotte - Cardiology
© facebook interpreta
Američtí rockeři z Good Charlotte se při přípravách nového alba museli potýkat s velkými peripetiemi. Nahrávka "Cardiology" měla totiž vyjít už v minulém roce. Z původních plánů nakonec sešlo a vlivem četných úprav museli muzikanti veškerý materiál nahrát znova. Skalní fanoušky formace jistě potěšilo, že se Good Charlotte vrátili k pop-punkovým kořenům. Společně s producentem Donem Gilmorem, známým ze spolupráce s Lacuna Coil nebo Avril Lavigne, nahráli patnáct songů. První ochutnávkou se stala skladba "Like It's Her Birthday", která se hned po vydání vyhoupla na přední příčky hitparád. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD GOOD CHARLOTTE "Cardiology" vstoupíte tady.


Triaboliques
© facebook interpreta
Trojice britských hudebníků Lu Edmonds, Justin Adams a Ben Mandelson vyrazila jako Triaboliques na koncertní turné. Ve středu 24. listopadu vystoupí v pražském Paláci Akropolis. Sami muzikanti charakterizují svou tvorbu jako dusk-core. Není se čemu divit - společně vytvářejí žánrově mnohotvárnou hudbu s kořeny v blues i punku, kořeněnou mimoevropskými nástroji, jako je loutna saz či turecké banjo cümbüş, na které hraje Lu Edmonds. Justin Adams do této směsice přispívá autentickým pouštním blues. Znalosti v tomto žánru získal jako producent africké skupiny Tinariwen či spoluhráč Juldeh Camary. Ben Mandelson proslul jako hudební dobrodruh, producent a zakladatel 3Mustafa3. V Triaboliques obstarává mandolínu. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na TRIABOLIQUES vstoupíte tady.


Horkýže Slíže promo
© facebook interpreta
Fanoušci populárních tuzemských kapel Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa, Sto zvířat a United Flavour se mohou těšit na koncert přesně podle jejich gusta. Všechny uvedené formace totiž vystoupí 24. listopadu v pražské Tesla Areně v rámci t-music 4v1. Každá ze skupin objela v rámci několikaleté existence projektu t-music tour Českou republiku a na společné show připomenou všechny historii tohoto ojedinělého hudebního konceptu. První t-music tour se odehrálo na jaře 2007 právě se skupinou United Flavour. Každá následující koncertní šňůra dobývala větší a větší prostory - třeba Sto zvířat dokázali vyprodat velký sál Lucerny v předprodeji, Horkýže Slíže bez problémů naplnili Incheba Arenu. Projekt t-music tour se také zaměřil na netradiční koncertní prostory, kdy loni skupina Kryštof vyzkoušela akademickou půdu s netradiční akustickou verzí připravenou speciálně pro auly vysokých škol. Společně s agenturou 100promotion vám nabízíme možnost zahrát si o tři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 1 vstup na 4v1 vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)
- Naživo: James Blunt si publikum ve Foru Karlín omotal kolem prstu (05.03.2024 11:49)
- Fotogalerie: Koncert Jamese Blunta objektivem fotoaparátu (05.03.2024 11:20)
- Minirecenze: Sto zvířat se na "Nočních ptácích" zahalilo do tmy (06.11.2023 15:30)
- Nové desky 43/2023 - od Duran Duran přes Annu K. po Taylor Swift (01.11.2023 20:30)
- Video: Kryštof pěje ódy: "Život je krásný" (26.10.2023 10:11)
- Nové desky 37/2023 - od Thirty Seconds To Mars přes Demi Lovato po The Pretenders (20.09.2023 19:00)
- Kryštof chystají "Poslední výstřel" svých kempů (14.09.2023 08:13)
- Hudební festival Hrady CZ zakončí svoji letošní pouť na Bezdězu s kapelami Kabát, Kryštof a Mirai (29.08.2023 16:22)
- Naživo: Povedený koncert skupiny Kryštof s Grajcarem v Telči narušila průtrž mračen (27.08.2023 17:13)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Taylor Swift Dua Lipa Oasis Coldplay Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Ed Sheeran Abba David Gilmour BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe