Metalisti z Kamelot vyrazí na evropské turné

16.11.2010 09:47 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kamelot (US)
© facebook interpreta
Metalová formace Kamelot má na kontě další úspěšnou desku "Poetry For The Poisoned" a na příští rok má naplánovaných několik vystoupení na evropských koncertních pódiích. Česko v seznamu zatím není, ale zato se formace objeví v sousedním slovenském hlavním městě. Muzikanti zavítají 5. května do klubu Majestic Music Club.

Kromě nových i starších písní jako "Haunted" nebo "March Of Mephisto" se fanoušci mohou těšit na velkolepou scénu. Kamelot svá vystoupení obohacují o nejrůznější pyrotechnické efekty. S novým albem navíc přichystali i nové kulisy a další překvapení. Kytarista Thomas Younglood navíc dodal: "Naši posluchači jsou sice zvyklí na nezapomenutelné koncerty, ale tentokrát budou ještě o něco teatrálnější. Celá deska je opředená temnou tématikou a podle toho budou vypadat i koncerty."

"The Pandemonium Tour" čítá prozatím osmnáct koncertů. Kromě koncertu v Bratislavě by mohli mít čeští fanoušci zájem i o vystoupení v polském Krakově nebo o některý ze čtyř koncertů v Německu. Kamelot vystoupí v Berlíně, Stuttgartu, Kolíně a Hamburku. Kompletní rozpis celé části evropského turné najdete na oficiálním webu kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY