Novým singlem Michaela Jacksona bude duet s Akonem

12.11.2010 12:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Michael Jackson - Michael
© facebook interpreta
Zákulisní informace o tom, že skladba "Breaking News" nebude pilotním singlem z posmrtné desky Michaela Jacksona, se ukázaly jako pravdivé. Z rádií začneme více slýchat píseň "Hold My Hand", kterou zesnulý král popu nahrál společně se zpěvákem Akonem.

Na písničce dvojice pracovala v roce 2007, kdy její nehotová verze unikla na internet, z čehož byli oba dle Akonových slov zdrceni. "Když ten song unikl před pár lety, svět na něj nebyl připravený. Byli jsme z toho zničení. Ale nyní nastal ten čas, teď je hotový, neuvěřitelně krásná hymna. Jsem doopravdy šťastný, že jsem mohl pracovat s Michaelem, jedním z mých celoživotních idolů," uvedl senegalský zpěvák. Samotný Jackson si však prý přál, aby skladba byla prvním singlem z jeho dalšího projektu, což se tedy nyní stane. "Hold My Hand" bude od pondělí 15. listopadu k poslechu na webu michaeljackson.com a následně poté k zakoupení v digitálních obchodech.

Akon nebude jediným hostem na albu. Kromě něj se můžeme těšit i na příspěvky 50 Centa (ve skladbě "Monster") a Lennyho Kravitze (ten spolupracoval na již dříve ohlášené písni "Another Day").

Album "Michael" vyjde 13. prosince a bude obsahovat tyto skladby: Hold My Hand (duet s Akonem), Hollywood Tonight, Keep Your Head Up, (I Like) The Way You Love Me, Monster (s 50 Centem), Best Of Joy, Breaking News, (I Can’t Make It) Another Day (s Lennym Kravitzem), Behind The Mask, Much Too Soon.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY