Novinku Avril Lavigne předznamená lednový singl

14.11.2010 15:54 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne
© myplay.com
Avril Lavigne se před časem pochlubila, jak pilně skládala a že by její nové písně vystačily i na dvě alba. K médiím se nyní dostaly další informace o prvním z nich, na které upozorní v lednu pilotním singlem "What The Hell".

Jak stojí na stránkách Billboard.com, přesný termín vydání dlouho očekávané nahrávky je zatím neznámý. Avril Lavigne to dává za vinu své nahrávací společnosti RCA, která údajně novinku záměrně zadržuje. "Byla to pro mě velice náročná nahrávka, ať už po lyrické, nebo hudební stránce. Nejen, že pro mě moc znamená, je upřímná a přímo jako by mi promlouvala z duše. Lidé dělají, co mohou, když to opravdu chtějí a milují. Nikdy nedosáhnou podobného výsledku pod nátlakem," uvedla rockerka. Vydavatelství se k jejímu prohlášení nijak nevyjádřilo.

Ke zmiňovanému singlu "What The Hell" vznikne i hudební videoklip. Natáčet se bude během následujících dnů. Podle slov Avril Lavigne se jedná o skutečně veselý song s důležitým poselstvím, které se vztahuje k osobní svobodě člověka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY