shop.musicserver.cz

3 x 2CD KATARÍNY KNECHTOVÉ a PEHY / 3 x CD PET SHOP BOYS / 3 x CD MIRO ŠMAJDY / 3 x CD BON JOVI / 3 x CD NICELAND a mnoho dalších

Vydáno: 08.11.2010 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 14. listopadu včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Katarína Knechtová - Donekonečna (The Best Of 1997 - 2010)
© facebook interpreta
Populární slovenská zpěvačka Katarína Knechtová má za sebou perný rok. Po vydatném koncertování se rozhodla zavzpomínat a 25. října uvedla na trh kompilaci "Donekonečna (The Best Of 1997 - 2010)". Singlem se stal nový radiomix skladby "Všetko inak vyzerá". Na dvou deskách posluchači najdou nejslavnější písně Kataríny Knechtové včetně nahrávky s kapelou Peha, ranými IMT Smile, filmové a sólové počiny i bonusy. K nim patří fotbalová hymna či duet s Michalem Hrůzou. Skladby jsou seřazeny chronologicky - tedy od prvního alba až po současnost. Že chce zpěvačka přinést skutečně to nejlepší, dokazuje i grafické znázornění alba. Pro tyto účely se totiž nechala vyfotit od Lucie Robinson. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD KATARÍNY KNECHTOVÉ a PEHY "Donekonečna" vstoupíte tady.


Pet Shop Boys - Ultimate
© facebook interpreta
Britská dvojka Pet Shop Boys si už téměř tři dekády drží úctyhodnou kvalitu svých nahrávek, videoklipů a v posledních letech i koncertních vystoupení. A letos se rozhodla svou dosavadní kariéru opět zrekapitulovat. Na oslavu pětadvaceti let od jejich prvního velkého hitu "West End Girls" připravili Neil Tennant a Chris Lowe výběrovku nazvanou "Ultimate". Devatenáctipoložková kolekce se na pulty dostala 1. listopadu a kromě nálože hitů přinesla i zbrusu nový singl "Together". Ten dvojice složila a nahrála za dohledu Tima Powella, bývalého člena producentského týmu Xenomania. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD PET SHOP BOYS "Ultimate" vstoupíte tady.


Miro Šmajda - Čo sa týká lásky
© facebook interpreta
Finalistům první řady ČeskoSlovenské SuperStar se podařilo zakotvit na hudební scéně poměrně slušně - po debutech Markéty Konvičkové, Bena Cristovao či vítěze Martina Chodúra se aktuálně přihlásil o slovo i nejúspěšnější zástupce Slovenska, účastník velkého finále Miro Šmajda. Jeho prvotina dostala název "Čo sa týká lásky " a toho, kdo sledoval soutěž, jistě nepřekvapí, že je natočená v rockovém duchu. Až na závěrečnou "Last Forever", jež se stala prvním singlem, je celá ve slovenštině a jejím autorem je zpěvák samotný. Výjimkou jsou dvě skladby, které složil společně se členy svojí kapely Rosemaid. Vše vzniklo v průběhu letošního léta ve studiu Sono Nouzov v produkci Milana Cimfe. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MIRO ŠMAJDY "Čo sa týka lásky" vstoupíte tady.


Bon Jovi - What Do You Got?
© facebook interpreta
Legendární americká kapela Bon Jovi vydala v listopadu další výběrové album. A kromě všeobecně známých hitů došlo i na několik novinek. Placka nese název "Greatest Hits" a v rádiích ji představila nová píseň s názvem "What Do You Got?", která je jednou ze čtyř novinek, které Bon Jovi na výběrovku speciálně natočili. Ostatními novinkami jsou písně "The More Things Change", "No Apologies" a "This Is Love, This Is Life". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BON JOVI "Greatest Hits" vstoupíte tady.


NiceLand - God Has Her Ways
© facebook interpreta
Ještě v době prvního alba značku NiceLand reprezentoval pouze písničkář Michal Motyčka, avšak druhý počin "God Has Her Ways" byl už prezentován jako kolektivní dílo skupiny NiceLand. Jejími členy jsou vedle Motyčky ještě dva někdejší členové The Bliss Tomáš Koula a Michal Budínský a baskytarista Přemysl Černík. Ve studiu jim pak vypomohl ještě ex-člen Sunshine Amák v roli producenta, další Sunshine Kay Buriánek, kytarista The Prostitutes Martin Přikryl a Andy Čermák ze Sunflower Caravan. Ve dvou písničkách pak dokonce uslyšíte smyčce České filharmonie. Stylově album navázalo na debut, ovšem je o něco dynamičtější a s větším vlivem hudby devadesátých let. Společně s vydavatelstvím Championship Records vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD NICELAND "God Has Her Ways" vstoupíte tady.


Depeche Mode Release Party Bratislava
© facebook interpreta
Vydání každého nosiče kapely Depeche Mode provází po celém světě velmi oblíbené release party. Vzhledem k tomu, že již za pár dní vydají další koncertní DVD, jak v Čechách, tak na Slovensku se uskuteční další z nich. Ta slovenská ale bude tentokrát naprosto výjimečná. Vystoupí na ní totiž legendární česká kapela Oceán. Již v sobotu 13. listopadu se bude v bratislavském Nu Spirit Clubu oslavovat nejen vydání očekávaného DVD "Tour Of The Universe: Barcelona 20/21.11.09", ale též návrat kapely Oceán na slovenská koncertní pódia. V tento večer sice na akci vystoupí i italská kapela Babylonia a zahraje několik DJů, ale zraky všech budou upnuty právě na vystoupení kapely Oceán, která v Bratislavě vystoupí po téměř dvaceti letech. Oceán aktuálně tvoří původní členové Petr Kučera, Jan Vozáry a Dušan Vozáry, vokální party převzala po zesnulém Petrovi Mukovi zpěvačka Jitka Charvátová. My vám nabízíme možnost zahrát si o šest VIP vstupenek na tuto akci + osobní setkání s kapelou a tři podepsaná CD Jitky Charvátové.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do středy 10. listopadu včetně.

Do kvízu o 3 x 2 VIP na DEPECHE MODE Release Party vstoupíte tady.


Metamorphosis
© rachot.cz
Česko-turecko-rakouské seskupení Metamorphosis potěší svým bohatým repertoárem i české fanoušky. Jejich jedinečnou show si budou moct vychutnat 16. listopadu v Praze v Paláci Akropolis. Metamorphosis bývají přirovnáváni k rockové avantgardě sedmdesátých let, Kronos Quartetu či k britským průkopníkům Penguin Café Orchestra. "Strunné kvarteto" propojuje své nápady s minimalismem a také s etnickými vlivy. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na METAMORPHOSIS vstoupíte tady.


Male Bonding
© facebook interpreta
Elektronické duo Crystal Castles vyrazilo na turné k nové nahrávce a 14. listopadu navštíví také pražský Lucerna Music Bar. Jejich supportem se stane mladá kytarová formace Male Bonding. Zmiňovaná a stejnojmenná novinka Crystal Castles vyšla letos v květnu. Kanadské dvojici vynesla převážně kladný ohlas kritiky a fanoušků, přičemž některá média považují nové písně za nejčistší esence popu. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž probíhá pouze do čtvrtku 11. listopadu včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na CRYSTAL CASTLES vstoupíte tady.


Blood Red Shoes
© facebook interpreta
Britská formace Blood Red Shoes letos vydala druhou nahrávku "Fire Like This" a v rámci chystaného podzimního turné zavítá i do Česka. Dne 19. listopadu vystoupí v pražském Lucerna Music Baru. V Česku se duo tvořící Blood Red Shoes předvede poprvé, ale fanoušci na sousedním Slovensku už měli s Laurou-Mary Carter a Stevenem Ansellem čest před dvěma lety na festivalu Pohoda. Zmiňovaná novinka je nástupcem debutu "Box Of Secrets". Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na BLOOD RED SHOES vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
The Cure - Alone 9/10
Audio: Čekání je u konce. Poslechněte si depresivní "Alone", první singl z novinky The Cure Kolik náznaků a lákání na nové album si museli fanoušci The Cure vyslechnout jen proto, aby se dočkali jednoho zklamání za druhým? Robert Smith několikrát tvrdil, že nahrávku téměř dokončili, na koncertech z ní hráli hned... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 15:30 v sekci Audio / Video | Audio
teepee -  Nová deska symbolizuje přerod
Rozhovory: teepee - Nová deska symbolizuje přerod Kapela teepee vydala v půlce září třetí album "Blue Moon Rising", na němž pokračuje ve spolupráci s britským producentem Tomem O. Marshem a berlínským labelem Springstoff. Proměnou v dospěláky se dvojice více otevřela a v písních... čtěte zde
Vydáno: 26.09.2024 11:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Girl In Red, Nieve Ella, Forum Karlín, Praha, 23.9.2024
Naživo: Z nemocné Girl In Red v Praze fanynky omdlévaly Nepatří mezi nejlépe vokálně vybavené zpěvačky na světě a ani po poslechu jejích desek si nesednete na zadek z toho, jak skvělé songy složila. Girl In Red jako by podpořila svůj vlastní umělecký pseudonym tím, že sama bude... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 20:30 v sekci Naživo
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado
Nové desky 38/2024 - od Katy Perry přes Nightwish po Nelly Furtado Nálož hudebních novinek vede tentokrát roztančená Katy Perry, dlouho očekávaný návrat Nelly Furtado, německý DJ Purple Disco Machine, country star Keith Urban, comeback slaví Manu Chao, rockové příznivce potěší Nightwish, Seether,... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 16:30 v sekci Novinky | Nové desky
Wardruna - Himinndotter 8/10
Video: Wardruna s "Himinndotter", modlitbou k dceři nebes, oznamuje nové album Temní norští šamani Wardruna oznámili své šesté studiové album. Novinku nazvanou "Birna" můžeme očekávat v lednu příštího roku. Název, česky "Medvědice", napovídá tematické zaměření kolekce na hlubší poznání tohoto... čtěte zde
Vydáno: 25.09.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Pet Shop Boys rozšíří album "Nonetheless", mimo jiné i o coververzi skladby Davida Bowieho (10.09.2024 11:22)
- Video: Klip "Feel" Pet Shop Boys provází civilní road trip (22.08.2024 13:24)
- Naživo: Hořkosladký snový svět. Pet Shop Boys si podmanili pražské O2 universum přehlídkou hitů (02.07.2024 16:15)
- Fotogalerie: Pet Shop Boys roztančili O2 universum (02.07.2024 08:21)
- Recenze: Pet Shop Boys na "Nonetheless" vyhlížejí budoucnost a zároveň kvitují svou minulost (20.06.2024 15:15)
- Nové desky 23/2024 - od Bon Jovi přes Charli XCX po Auroru (12.06.2024 08:00)
- Video: Pet Shop Boys se v "A New Bohemia" melancholicky ohlížejí do minulosti (11.06.2024 12:39)
- Pátý ročník brněnského Mersey Gatheringu láká na Micka Harveyho, Precedens či Oceán (07.06.2024 14:57)
- Nové desky 17/2024 - od Pet Shop Boys přes Justice po St. Vincent (01.05.2024 12:00)
- Video: "Dancing Star" Pet Shop Boys je poctou všem talentovaným a odvážným (07.04.2024 15:15)

ALBUM TÝDNE 39/2024

London Grammar
The Greatest Love

Anglická indiepopová formace London Grammar patří mezi kapely, u nichž máte pocit, že by měly být slavnější, než jsou. Přitom trojice dosud představila řadu skvělých singlů jako "Nightcall", "Metal & Dust" nebo "Big Picture" a spoustu dalších. Změní to nové album "The Greatest Love"?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Po 30.09.
Tindersticks (UK) (Divadlo Hybernia, Praha)
Čt 03.10.
Mighty Oaks (DE) (Palác Akropolis, Praha)
Pá 04.10.
Tereza Mašková (CZ) (Velký sál Lucerna, Praha)
Pá 04.10.
Maceo Plex (US) (Roxy, Praha)
Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Justin Bieber Prince Vladimír Mišík Linkin Park Lucie Vondráčková Madonna Taylor Swift Dua Lipa Oasis Coldplay Viktor Sheen Queen Billie Eilish Biffy Clyro Ed Sheeran Abba David Gilmour BTS The Beatles
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe