Xindl X doprovodí křest novinky speciálním programem

07.11.2010 15:19 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Xindl X flyer
© facebook interpreta
Od vydání dlouho očekávaného alba Xindla X "Praxe Relativity" uplynul asi měsíc a písničkář nyní chystá slavnostní křest. Akce se speciálním programem se uskuteční 11. listopadu v pražském klubu Roxy a jako kmotru si písničkář vybral Danu Hábovou. Na koncertě se dovíte, proč se jí stala právě ona.

Večer zahájí zpěvačka Patricie se svou americkou "country" kapelou coby host turné. Zaznějí písně z jejího chystaného debutu, který nahrává s Daliborem Cidlinským jr. Stejný producent pracoval i s Xindlem X na aktuální placce. Poté bude scéna patřit hlavní hvězdě večera. Návštěvníci se mohou těšit na dvě hodiny živého hraní, přičemž v polovině setu vymění muzikanti elektriku za akustiku. Součástí koncertu bude samozřejmě i hostování zpěvačky a herečky Olgy Lounové a doprovodné kapely Neurol Kvartet.

Večírek startuje v sedm hodin večer. Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro za 180 Kč. Na místě budou stát 250 Kč. Každý z návštěvníků koncertu se navíc může těšit na nové CD "Praxe Relativity" za speciální cenu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY