Informace k novince Jamese Blunta jsou venku

29.10.2010 13:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

James Blunt
© facebook interpreta
Britský zpěvák James Blunt se po dlouhé době připomenul novým singlem "Stay The Night" a co nevidět bude na pultech i celé album. Nahrávka s názvem "Some Kind Of Trouble" o dvanácti nových písních vychází 8. listopadu.

Na produkci desky pracoval Steve Robson. Svou troškou přispěli i pánové Greg Kurstin a Eg White. James Blunt k přípravám dodal: "Dřív jsem písničky skládal a pak jsme šli a nahráli je. Tentokrát jsme to takhle připravené neměli. Cítili jsme tu energii - pojďme si to do studia pořádně užít a udělejme bugr. Bylo to naprosto přirozené a byla to legrace."

"Some Kind Of Trouble" je nástupcem druhé studiovky "All The Lost Souls" z roku 2007. Společně s úspěšným debutem "Back To Bedlam", kde se nachází hit "You're Bautiful", se alba prodalo na celém světě osmnáct milionů kusů.

Na očekávané desce najdete tyto písně: Stay The Night, Dangerous, Best Laid Plans, So Far Gone, No Tears, Superstar, These Are The Words, Calling Out Your Name, Heart Of Gold, I'll Be Your Man, If Time Is All I Have, Turn Me On.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY