Doro oslaví svou kariéru velkým živákem

20.10.2010 09:20 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Doro - 25 Years In Rock
© facebook interpreta
Metalová královna Doro Pesch působí na hudební scéně pětadvacet let. Velké výročí chce oslavit s fanoušky svým doposud největším projektem "25 Years In Rock". Set na dvou DVD a CD bude k dostání od 29. listopadu.

Zpěvačka pro tyto účely zaznamenala své prosincové vystoupení v německém Düsseldorfu z roku 2008. Ještě než ale nastoupila na scénu, užívalo si publikum show Leaves' Eyes, Holy Moses a Arch Enemy. Kromě deseti tisíců fanoušků pozvala také řadu slavných jmen jako Bobbyho "Blitz" Ellswortha z Overkill, Axela Rudi Pella nebo Tarju Turunen. Ochutnávku v podobě klipu ke skladbě "Rock You Like A Hurricane" od Scorpions s Klausem Meinem najdete tady.

Chystaný živák bude na nějakou dobu jejím posledním počinem. Během nadcházejícího roku si chce totiž Doro dopřát odpočinku a pak se vrhne do příprav nové studiovky. Dodejme, že posledním řadovým albem zpěvačky je deska "Fear No Evil", která se hlavně doma v Německu setkala s velkým úspěchem. Zpěvačku totiž dostala na jedenáctou příčku hitparády German Media Control, a tak si Doro může připsat další osobní rekord.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY