3 x CD LINKIN PARK / 3 x CD KATY PERRY / 3 x CD HURTS / 3 x 2 vstupy na BORISE MALKOVSKYHO / 2 x 1 vstup na DAVIDA GUETTU

13.09.2010 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 19. září včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Linkin Park - A Thousand Suns
© facebook interpreta
Druhá polovina letošního roku má řadu očekávaných titulů a jeden z těch vůbec nejočekávanějších už máme za sebou - novinku Linkin Park "A Thousand Suns". Americká formace ji sice plánovala už na konec minulého roku, ale nakonec se rozhodla, že na ní bude ještě pracovat. Stejně jako předchozí "Minutes To Midnight" i toto CD s kapelou produkoval Rick Rubin. Přesto je v řadě věcí odlišné. Linkin Park sami o "A Thousand Suns" mluví jako o velmi konzistentním, o více experimentálním a vyostřeném. Album jako takové je zároveň poctou hiphopové formaci Public Enemy, a řada písniček se tak více přiklání k jejich stylu. Společně s vydavatelstvím Supraphon / Warner vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD LINKIN PARK "A Thousand Suns" vstoupíte tady.


Katy Perry - Teenage Dream
© facebook interpreta
Jedno jediné album včetně slušné řádky hitů z něj vyšvihlo americkou zpěvačku Katy Perry na výsluní současné hudební scény. To jí ovšem ovšem nadělilo i velmi těžký úkol - uhájit tuto pozici jeho nástupcem. Ten vyšel po dvou letech od debutu a jmenuje se "Teenage Dream". Na něm zpěvačka sází v podstatě na stejný tým jako na předchůdci, jen s tím rozdílem, že tentokrát největší kus práce neodvedl Greg Wells, ale tandem Dr. Luke - Max Martin a ještě Tricky Stewart. A své si k tomu řekli i Stargate. Celkem se svým štábem na CD vybrala čtrnáct písniček včetně dvou schovaných remixů. Jak už jsme měli možnost slyšet z prvního singlu "California Gurls", přizvala si do studia i jednoho hosta, kterým je Snoop Dogg. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD KATY PERRY "Teenage Dream" vstoupíte tady.


Hurts - Happiness
© facebook interpreta
Letošní ročník ankety BBC Sound Of měl oproti těm minulým pouze pět hodnocených. Čtyři z nich - Ellie Goulding, Marina And The Diamonds, Delphic a The Drums - své debuty už dávno vydali. Posledním nakonec zůstalo britské synthpopové duo z Manchesteru Hurts, které má své kořeny ve skupinách Daggers a Bureau a které šlo s kůží na trh v září. Jejich prvotina dostala název "Hapiness" a Theo Hutchcraft s Adamem Andersonem na ni vměstnali celkem dvanáct skladeb včetně jedné schované. Hudebně se Hurts inspirují především v tvorbě New Order a v pomalém italském discu. Na albu naleznete i duet s Kylie Minogue "Devotion". Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD HURTS "Happiness" vstoupíte tady.


Boris Malkovsky
© facebook interpreta
Boris Malkovsky platí za jednoho z největších inovátorů židovské hudby a svůj um předvede i českému publiku. Kořeny Borise Malkovskyho sahají do města Oděsa na jižní Ukrajině. Původem klasický pianista přeškolený na knoflíkovou harmoniku má na kontě přes třicet desek, přičemž jeho největším projektem je suita Time Petah-Tiqva. Sestava suity se ale neustále mění podle toho, se kterými muzikanty hudebník vystupuje. Izraelský hudebník přijede se svým triem 21. září do pražského Paláce Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na BORISE MALKOVSKYHO vstoupíte tady.


David Guetta
© facebook interpreta
Dlouho se o tom jen šuškalo, ale nakonec bylo vše v červenci i potvrzeno. Již koncem září dorazí do Prahy na své první samostatné vystoupení francouzská DJská jednička David Guetta. Momentálně platí za jednoho z nejvyhledávanějších DJů a producentů. Jen letos se postaral o produkce alb Kelis, Akona, Estelle, Flo Ridy nebo Kelly Rowland. Aktuálně produkuje též písně pro nová alba Madonny a Rihanny. Svoje v pořadí páté autorské album připravuje pak na jaro příštího roku. Jeho show je ohlášena na 25. září, kdy se představí v pražské Tesla Aréně. My vám nabízíme možnost zahrát si o dvě vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na DAVIDA GUETTU vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY