Open-air show Tindersticks nebude, koncert se přesouvá do Roxy

10.09.2010 16:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tindersticks
© facebook interpreta
Dlouho očekávaná show formace Tindersticks, která se měla konat 16. září v Praze na Střeleckém ostrově, se nakonec uskuteční v klubu Roxy. Pořadatelé se tak rozhodli kvůli přetrvávajícímu chladnému počasí.

"Protože počasí v posledních dvou týdnech bylo velice chladné a deštivé a předpověď na čtvrtek hlásí vysokou pravděpodobnost deště, rozhodli jsme se přesunout koncert do klubu Roxy, abychom divákům zajistili co nejlepší zážitek z koncertu," uvedla Barbora Šubrtová z pořadatelské agentury Exit Music. Kvůli změně místa konání ale došlo ke snížení kapacity, a tím i počtu vstupenek v předprodeji. Zakoupené lístky zůstávají samozřejmě v platnosti. Zbývající lupeny jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream, případně v Café Nona. Jejich cena je 850 Kč (v sítích je navýšená o poplatky).

Dodejme, že pražský klub Roxy prošel přes léto rozsáhlou rekonstrukcí a vystoupení Tindersticks bude prvním koncertem ve zrenovovaných prostorách. Klub se otevře fanouškům v sedm hodin večer. O čtvrt na osm budou na stagei řádit předskokani z Please The Trees a hlavní hvězda vystoupí krátce po osmé hodině. Plánovaný konec akce je v deset hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY