Keane vyhlásili soutěž o nejlepší tričko

12.09.2010 13:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Keane
© MySpace.com
I když je nová nahrávka britského tria Keane zatím v nedohlednu, muzikanti nechtějí ztrácet kontakt se svými fanoušky. Proto přicházejí s novou soutěží, ve které mohou zájemci navrhnout design pro tričko. Svršek s vítězným motivem bude následně dostupný skrz oficiální obchod kapely.

Soutěžící musejí splnit tři podmínky. Navržený motiv musí být originální, umístěný na předním dílu trika a barevně laděný jen ve třech barvách. Každý účastník soutěže může poslat jen jeden motiv. Soutěž končí 30. září minutu před půlnocí. Na vítěze čeká pět kusů triček, dárkový poukaz v hodnotě sto liber na nákup v obchodě Keane a také zarámovaný svršek s vítězným motivem podepsaný kapelou.

Keane se naposled připomenuli loni s novým EP "The Night Train". Spolupracovali na něm s různými hosty, mimo jiné s rapperem K'Naanem nebo japonskou umělkyní Tigarah. Poslední studiovka "Perfect Symmetry" vyšla v roce 2008 a byla ve znamení velkých změn. Skupině přinesla pozitivní ohlasy kritiky i fanoušků, jež se promítly ve vysokém umístění v hitparádách i v prodejnosti.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY