Palác Akropolis bude hostit benefiční koncert Fokus Praha

08.09.2010 12:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Blázníš? No A! flyer
© facebook interpreta
Pátek 24. září bude v pražském Paláci Akropolis dobročinnou akcí. Vystupující kapely Quite Quiet, Photolab a Psí vojáci společně s občanským sdružením Fokus Praha podpoří lidi s dlouhodobými duševními nemocemi.

Photolab přivezou kromě své tvorby také speciální širokoúhlou projekci, díky které mají koncerty také vizuální rozměr. Další vystupující kapela Psí vojáci z Prahy oslavila na podzim loňského roku třicetileté výročí na hudební scéně. Za dobu své historie patřila k zakázaným hudebním seskupením a účastnila se jen soukromých undergroundových akcí. Nyní platí za velmi uznávanou skupinu, jejíž písně byly použity i ve filmech. Poslední z trojice Quite Quiet je částečně proměnlivé seskupení hudebníků, prezentující klidnější tvorbu písničkáře Jakuba Alexy.

Vstupenky na koncert jsou k dostání přímo v pokladně Paláce Akropolis nebo v síti Tickepro a jejich cena je 150 Kč. Na místě bude vstupné navýšeno na 180 Kč. Výtěžek benefiční akce bude věnován na financování projektu "Blázníš? No A!", který zaštiťuje právě sdružení Fokus Praha.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY