Koncert Tindersticks zakončí festivalové léto

04.09.2010 17:53 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tindersticks
© facebook interpreta
Pokud hledáte hudební zábavu na poslední letní dny, navštivte 16. září Střelecký ostrov. Přijede sem totiž britská legenda Tindersticks a poprvé za dobu svého koncertování v Česku bude hrát pod širým nebem. Jako předkapela zahrají Please The Trees.

Ostrovní formace pochází z Nottinghamu. Na hudební scéně působí od roku 1991 a už svým stejnojmenným debutem vzbudila u kritiky velký zájem. Od té doby se Tindersticks výrazně odlišují podmanivými melancholickými melodiemi. Naposled se připomenuli s albem "Falling Down A Mountain", ze kterého budou čerpat i na pražské show. Jejich koncert doplní speciální světelné efekty.

Do šesti hodin večer budou na ostrově probíhat zvukové zkoušky a pak se Tindersticks uchýlí do zázemí na palubu lodi, kotvené za scénou. Brány Střeleckého ostrova se otevřou v půl sedmé. Půl hodiny nato bude stage patřit předskokanům a krátce po osmé hodině vystoupí hlavní hvězda. Má skončit po desáté večerní a rozdovádění fanoušci se pak mohou přesunout na afterparty v Cafe Nona na Nové scéně Národního divadla.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketstream, případně v Café Nona. Jejich cena je 850 Kč (v sítích bude navýšena o poplatky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY