shop.musicserver.cz
Nové desky pro 36. týden

Nové desky pro 36. týden

Vydáno: 05.09.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Školní rok je tu a s ním i moře hudebních novinek. Lídrem tohoto týdne je Brian Wilson, kterému sekundují Blackmore's Night, Interpol, David Gray a Tarja Turunen. Jerry Lee Lewis opět po čase natočil album kolaborací, s Tired Pony přichází další superskupina a představí se i očekávaní nováčci Hurts.

Pokud se v pondělí 6. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Brian Wilson - B.W.Reimagines Gershwin (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: tradiční pop / pop

Brian Wilson - B.W.Reimagines Gershwin
Někdejší člen legendárních Beach Boys Brian Wilson naplno využívá popularity, kterou mu přineslo před pár lety album "Smile", a po dvou letech od posledního počinu vydává další CD s názvem "B.W. Reimagines Gershwin". Jak už ten napovídá, Wilson ji zasvětil skladateli Georgi Gershwinovi. Ovšem nespokojil se "pouze" s tím, že jeho nejslavnější skladby jako "Rhapsody In Blue", "Summertime", nebo třeba "'S Wonderful" přetvořil k obrazu svému, ale vzal i dvě písničky, které slavný skladatel nestihl dokončit, a dopracoval je. Na albu je hledejte pod jmény "The Like In I Love You" a "Nothing But Love". Produkce se ujal sám Brian Wilson a k ruce mu byl Grammy oceněný hudební inženýr Al Schmitt. Jak se společně s Gershwinovými skladbami nakonec poprali, můžete sledovat pomocí ukázek na stránkách Briana Wilsona.


Jerry Lee Lewis - Mean Old Man (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock'n'roll / country / rockabilly

Jerry Lee Lewis - Mean Old Man
Jedna z nejvýraznějších postav rock'n'rollu, pianista Jerry Lee Lewis vydal před čtyřmi roky velkou desku duetů "Last Man Standing" a letos se rozhodl na ni navázat prakticky stejně koncipovaným albem "Mean Old Man". V evergreenech jako "You Are My Sunshine", "Sunday Morning Coming Down", "Roll Over Beethoven", ale i v nových písničkách si spolupráci s ním zopakují například Kris Kristofferson, členové Rolling Stones, Ringo Starr, John Fogerty, Merle Haggard, Eric Clapton, Willie Nelson a nově se k nim přidali například Sheryl Crow, Shelby Lynne, Tim McGraw, Gillian Welch, Kid Rock, Jon Brion nebo Slash. Takto pestrá sestava ovšem platí, pokud sáhnete po rozšířené edici s osmnáctkou písniček. Ta standardní s deseti položkami je o některá jména pochopitelně chudší. Ucelený pohled na klasické vydání i to s přívlastkem de luxe nabízí internetový obchod Amazon.com.


Interpol - Interpol (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: post-punk

Interpol - Interpol
Po třech letech nachystala americká formace Interpol novou studiovou desku. Přípravy trochu zpomalily změny v sestavě bandu, ale jak se zdá, kapela je připravena udeřit v plné síle. Fanoušky o tom její členové přesvědčili ve dvou nových klipech "Lights" a "Barricade". Deska přinese ještě dalších osm písní, jejichž produkci muzikanti obstarali zcela sami. O kvalitě všech nových kousků se můžete přesvědčit už nyní poslechem na MySpace.com formace. Samotná nahrávka bude k dostání v několika variantách. Vedle klasické CD verze si fanoušci mohou album koupit digitálně, v edici s plakátem, limitku s tričkem a dalšími bonusy, případně sáhnout po vinylech.


David Gray - Foundling (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folkrock / pop / soul

David Gray - Foundling
Je tomu zhruba rok, kdy David Gray potěšil fanoušky albem "Draw The Line". Nyní se vrací s kolekcí nových písní s názvem "Foundling", a jak sám zpěvák uvádí, nové album začíná tam, kde loňská deska skončila, a navíc nahrávku označuje jako velmi osobní. Vrací se ale na ní zároveň i ke svým kořenům, tedy k soulu, který miloval již od mládí. David Gray album natočil v Londýně a sám si ho i produkoval. Aby fanouškům nadělil k novince "Foundling" něco výjimečného, přibalil k ní i druhý disk s osmi bonusovými písněmi, který měl původně vyjít jako součást zrušené reedice předchůdce. Bonusovými písněmi jsou b-strany singlů a dosud nevydané skladby právě z doby nahrávání "Draw The Line". David Gray na svém MySpace.com nabízí "Foundling" komplet k poslechu.


Tarja - What Lies Beneath (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: symfonický metal

Tarja Turunen - What Lies Beneath
S velkým napětím vyčkávají fanoušci finské zpěvačky Tarji Turunen na její novou sólovku "What Lies Beneath". Podle singlů a příslušných klipů k "I Feel Imortal" a "Until My Last Breath" se zdá, že zpěvačka vyplní přání svých příznivců. Jestli se ale nejedná jen o pečlivě vybrané singly a Tarja skutečně přitvrdila, můžete sami posoudit už nyní. Na jejím MySpace.com totiž najdete vedle zmiňovaných ochutnávek také kousek "Die Alive" a pilotní singl "Falling Awake". Celkově nahrávka přináší jedenáct kousků s hostujícími umělci, jako je třeba Van Canto, Joe Satriani nebo Phil Labonte. Dodejme, že "What Lies Beneath" bude k mání jako klasické CD a také v rozšířené edici s bonusovým CD a předělávkou skladby "Still Of The Night" od Whitesnake.


Hurts - Happiness (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: synthpop

Hurts - Happiness
Letošní ročník ankety BBC Sound Of měl oproti těm minulým pouze pět hodnocených. Čtyři z nich - Ellie Goulding, Marina And The Diamonds, Delphic a The Drums - své debuty už vydali. Posledními je tedy britské synthpopové duo z Manchesteru Hurts, které má své kořeny ve skupinách Daggers a Bureau. Jejich prvotina dostala název "Hapiness" a Theo Hutchcraft s Adamem Andersonem na ni vměstnali celkem dvanáct skladeb včetně jedné schované. Hudebně se Hurts inspirují především v tvorbě New Order a v pomalém italském discu. Na albu, z nějž několik songů zaslechnete i na MySpace.com dua, naleznete i duet s Kylie Minogue "Devotion".


Brandon Flowers - Flamingo (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: poprock

Brandon Flowers - Flamingo
Když zpěváka úspěšné a mladé kapely přestane bavit táhnout za sebou plejádu těch samých muzikantů, vrhne se do příprav sólové desky. Přesně tak to udělal Brandon Flowers z kapely The Killers. Na první vlastní desce "Flamingo" pracoval necelý rok a společně s producentem Stuartem Pricem vytvořil deset songů. Jako první singl vybral skladbu "Crossfire", kterou najdete k poslechu na jeho MySpace.com profilu. Zpěvák k ní natočil i videoklip. Na webu spin.com si můžete poslechnout ukázky všech nových písní.


The Marsalis Family - Music Redeems (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: jazz

The Marsalis Family - Music Redeems
Je až neuvěřitelné, kolik skvělých jazzových muzikantů dal světu rodinný klan, který nese příjmení Marsalis. Ti se všichni sešli na jediném koncertu, který se konal minulý rok v Den otců v Kennedyho centru ve Washingtonu. Zvolené datum nebylo vůbec náhodné - koncert byl zároveň poctou nejstaršímu z rodiny Marsalisů, vynikajícímu pianistovi Ellisovi. Záznam z něj nyní vychází pod názvem "Music Redeems" a vedle Ellise, který si na koncertě taktéž zahrál, tu uslyšíte i Branforda na saxofon, Wyntona na trumpetu, Delfeaya na trombón, Jasona na bicí a Ellise III., který doprovodil koncert recitací. Hegemonii Marsalisů pak narušili ještě tři hosté - Harry Connick Jr. na piano, Eric Revis na basu a Herlin Riley v roli dalšího bubeníka. O tom, že by jazzovým fanouškům nemělo toto album uniknout, se můžete přesvědčit poslechem ukázek v internetovém obchodě Amazon.com.


Oceansize - Self Preserved While The Bodies Float Up (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: progresivní rock

Oceansize - Self Preserved While the Bodies Float Up
Na fanoušky kytarové muziky tento týden čeká velká nadílka, jejíž součástí je i novinka od britských Oceansize. Tři roky čekání zpestřili muzikanti svým fanouškům jedním box setem "Feed To Feed" a EP "Home And Minor". Novinková "Self Preserved While The Bodies Float Up" přináší jedenáctku songů, prý podstatně tvrdších, než tomu bylo na předchozích deskách. Jestli mají Oceansize pravdu, můžete sami posoudit na jejich MySpace.com profilu, kam kvintet umístil jeden nový song "SuperImposer". Pokud se rozhodnete si desku pořídit, máte na výběr z klasické verze s bonusovou skladbou, speciální edice s rozšířeným bookletem a z verze na vinylu. Naživo si nové písně budete moct poslechnout 24. října v pražském Lucerna Music Baru.


Tired Pony - The Place We Ran From (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: country / alternativní rock

Tired Pony - The Place We Ran From
Tired Pony, tedy v překladu Unavený poník, je velmi zvláštní název pro kapelu, ale vězte, že se za ním skrývá zcela nová formace, kterou budou někteří nazývat superskupinou. Celé to dal dohromady lídr irské formace Snow Patrol Gary Lightbody a k sobě přizval bubeníka Belle & Sebastian Richarda Colburna, kytaristu R.E.M. Petera Bucka, Scotta McCaugheyho, který taktéž spolupracoval s R.E.M., písničkáře Iaina Archera a hudebního producenta Jacknife Leea, jenž je jakýmsi spojovacím článkem; v minulosti totiž spolupracoval jak s R.E.M., tak se Snow Patrol a k tomu přidal ještě U2, Editors či Weezer. Kdo ale čekal, že Tired Pony budou jakýmsi průsečíkem mezi těmito kapelami, ten bude hodně překvapený. Původním záměrem bylo totiž natočit countryové album, a i když se od něj pánové trošku odchýlili, je to na nahrávce více než patrné. Koneckonců se můžete sami přesvědčit poslechem několika skladeb na MySpace.com Tired Pony.


V krátkosti - soundtracky 'Glee'

Nejúspěšnější současný americký teenage seriál "Glee", který má na svém kontě téměř čtrnáct miliónů diváků a devatenáct nominací na prestižní ocenění Emmy, přichází i na české obrazovky, a to na stanici Prima Cool, která odvysílá jeho první sérii. My jsme se fenoménu "Glee" věnovali ve speciálním článku, a jelikož je seriál věnovaný především hudbě, nikoho nepřekvapí, že se současně s uvedením v televizi objevují hned dva soundtracky k němu. Ty obsahují coververze nejrůznějších písniček v podání představitelů seriálu. Jedná se o velmi pestrou směs, kde najdete hity Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Billyho Idola, Johna Lennona, Dionne Warwick, Van Halen, Queen, Rolling Stones a řady dalších.

James - The Morning After (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie rock

James - The Morning After
Britská formace James pojala vydávání nových alb trochu netradičně. V dubnu vypustili k posluchačům první ze dvou minialb "The Night Before" a nyní na něj navazují deskou "The Morning After". Novinka obsahuje osm písní, které si posluchači mohou pořídit na CD nebo jako placený download. Jeden nový song, "Lookaway", dali na svůj profil na MySpace.com a další písně si můžete poslechnout na oficiálním webu skupiny.


Blackmore's Night - Autumn Sky (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: folk rock

Blackmore's Night - Autumn Sky
Seskupení Blackmore's Night někdejšího člena kapely Deep Purple a Rainbow Richieho Blackmorea nachystalo nové album. Nová deska kapely, v jejímž čele stojí vedle Blackmorea i jeho žena Candice Night, se jmenuje "Autumn Sky". Těšit se můžeme na patnáct nových písní, které jsou všechny věnovány jedné osobě - jejich dceři Autumn Esmerelda Blackmore, která se jim narodila koncem května. CD je v pořadí osmým studiovým počinem kapely a naleznete na něm třeba i coververzi někdejšího hitu skupiny One More Night "Highland". Ten a dvanáct dalších uslyšíte v krátké ukázce ve "videu" na YouTube.com. Dodejme jen, že skupina představí nové album živě i v České republice, konkrétně 8. září v pražském Kongresovém centru.


Locnville - Sun In My Pocket (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: electro-hop

Locnville - Sun In My Pocket
Jihoafrická republika byla letos známá především díky mistrovství světa ve fotbale, ale po tom už je veta, a tak je dost možné, že daleko více bude od teď spojována s duem Locnville. To, že v hudebních skupinách působí sourozenci, není až tak neobvyklé, ale že by dvojici tvořila identická dvojčata jako v případě Locnville, už tak časté není. Jejich debut "Sun In My Pocket", který se nese na současné elektronické vlně a v ní mele další styly jako třeba hip hop, je již nějaký čas na světě a do Evropy se dostává s mírným zpožděním. Předznamenává ho stejnojmenný singl, který spolu s několika dalšími věcmi uslyšíte na MySpace.com dua.


The Magic Numbers - The Runaway (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: indie pop

The Magic Numbers - The Runaway
Na relativně dlouhou dobu se odmlčeli angličtí indie-popoví The Magic Numbers, skupina tvořená dvěma sourozeneckými dvojicemi, v jejichž žilách koluje portugalská, irská a skotská krev. Kapela má na svém kontě velmi úspěšný eponymní debut z roku 2005, který byl nominován na Mercury Music Prize. O rok později vydala druhé album a o další rok později ještě EP, ale od té doby fanoušci museli čekat. Napínání skončilo právě nyní nahrávkou "The Runaway", kde se opět mísí pop s nádechem americké hudby šedesátých let s vícehlasy. Jak se za těch několik let skupina změnila a zda vůbec, můžete zkoumat poslechem alba, respektive jeho fragmentů na webu formace.


Mluvené slovo

Nahrávací společnost Popron Music nás opět po čase zasype doslova lavinou novinek audio knih a deskami s mluveným slovem. Zde je výběr těch nejzajímavějších.

  • V první řadě je to jedno ze stěžejních děl českého humoru. "Černí Baroni" od Miroslava Švandrlíka připomínají smutně proslulé "pétépáky" a chmurnou dobu padesátých let. Četby tohoto románu se nemohl ujmout snad nikdo jiný než Miroslav Donutil, jenž ztvárnil jednu z rolí i ve filmovém zpracování.
  • I druhou nahrávku budete znát především z filmového zpracování. Tou knihou jsou "Amatéři" Ladislava Pecháčka, ovšem většina ji bude znát jako "Jak svět přichází o básníky". K příběhu, kterému se dostalo ještě dalších čtyř pokračování, se po mnoha letech opět vrátili herci Pavel Kříž a David Matásek. V roli Borůvky se pak na nahrávce představuje držitelka Českého lva Jana Plodková.
  • Na dvouCD s jednoduchým názvem "Audiovzpomínky" vypráví svůj životní příběh herečka Jiřina Švorcová. Vzpomíná na své dětství a mládí, připomíná své slavné divadelní, filmové i televizní role a poodhaluje i soukromý život.
  • Nahrávka "Hodně smíchu a pár slz" zachycuje životní a úsměvný optimismus slavné spisovatelky Betty MacDonaldové ve vzpomínkách její dlouholeté přítelkyně Blanche Caffiéreové. Vzpomínky na společné zážitky, jak je zachytila její spolužačka a celoživotní přítelkyně, jsou oblíbené nejen v knižní podobě, ale také jako divadelní představení Carmen Mayerové a Terezy Kostkové. Obě herečky - matka a dcera - načetly audioknihu v režii rozhlasového režiséra Karla Weinlicha a s hudbou Emila Viklického.

Dále vychází:

Afro Celt Sound System - Capture (1995 - 2010) (Indies Scope)
Autumn Offering - The Autumn Offering (Mystic Production)
Brutus - Mám horečku+9 Bonusů (EMI)
David Bowie - Ziggy/Spider From Mars (EMI)
Death Angel - Relentless Retribution (M.A.B.Records)
DJ Tiësto - Kaleidoscope Remixed (Panther)
Gershon/La Master Chorale - A Good Understanding (Universal)
Justin Bieber - My Worlds/Rv (Universal)
Kamelot - Ztracené písně Wabiho Ryvoly (EMI)
Killing Joke - Killing Joke 13: Feast Of Fools (Universal)
Kožená/Boulez/Gerhaher/Co - Chlapcův kouzelný roh/Adagio (Universal)
Reamonn - Eleven (Universal)
Rolando Villazon - Mexico (Universal)
Různí - Best Of Dance 3.2010 (Universal)
Různí - Disney Karaoke:Camp Rock 2 (EMI)
Různí - Disney Singalong:Camp Rock 2 (EMI)
Různí - Osudy dobrého vojáka Švejka (komplet 20 CD) (Popron Music)
The Like - Release Me (Universal)

NÁZORY
  • aha (Coudi, 05.09.2010 12:38) Reagovat

    aha aha......jedna z nejočekávanějších desek roku ( Flowers) se vám ani nevleze do podnadpisu......pro vás je to asi Tarja .....chápu

    • Re: aha (John, 06.09.2010 12:18) Reagovat

      No tak Brandon Flowers a jeho solovka totalny komercny shit.

  • no co uz (johny013, 05.09.2010 13:40) Reagovat

    Na Saru Bareilles ste dajak zabudli

  • Tarja je úžasná! (Petr, 05.09.2010 19:37) Reagovat

    Už se nemůžu dočkat na její nové album. My Winter Storm bylo špičkové!

    • Re: Tarja je úžasná! (Karlos, 06.09.2010 19:29) Reagovat

      Mno mě se My Winter Storm moc nepáčilo (živě to bylo naštěstí více metalové) ale What Lies Beneath jsem si už poslechl a musím říct, že je to velmi kvalitní album. Tarja tak jak jí mají lidé rádi ale po svém a hlavně se mi líbí ten nádech "nu-metalu" a balady - ty jsou opravdu vydařené - Rivers of Lust je prostě dílo hodné mistrů!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci
Rozhovory: Thom Fröde (Imodium) - Viselo to ve vzduchu. Jsme bojovníci Skupina Imodium se po pěti letech vrací na scénu se vší parádou. Už 4. dubna předvede svoji energii ve Foru Karlín, v září pak vydá novou desku. "Zůstáváme nohama na zemi, ale chtěli jsme ukázat, že jsme kapela v plné síle a... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 09:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Nightwish Reunited. Marko Hietala a Tarja Turunen se znovu spojili v hardrockové písni "Left On Mars" (15.03.2024 20:08)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Karel Gott Adele Kabát Rush Paws U2 Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Télépopmusik Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu