Zpěvačka Fantasia se opravdu pokusila o sebevraždu

24.08.2010 10:12 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Fantasia
© last.fm
Před dvěma týdny se v médiích objevily spekulace o údajném pokusu mladé americké zpěvačky Fantasie o sebevraždu. Nyní vítězka třetí řady American Idol promluvila na toto citlivé téma a potvrdila podezření, že si opravdu chtěla vzít život.

Zpěvačka, vlastním jménem Fantasia Barrino, byla před čtrnácti dny hospitalizována po předávkování Aspirinem a prášky na spaní. Americká média okamžitě začala odhadovat možné příčiny a okolnosti šokující události. "Neprožívala jsem žádný vnitřní boj. Nic mě nezajímalo. Prostě jsem chtěla zmizet," svěřila se interpretka vydávající tento týden v USA své třetí album "Back To Me". "Prostě jsem si sedla do koupelny, dívala se do zrcadla a vzala si prášky z tuby. Chtěla jsem usnout a odejít v míru. Věděla jsem přesně, co dělám. Člověku se nemůže stát, že si omylem vezme celou tubu prášků," vysvětlovala dále celou znepokojivou událost.

Fantasiu nalezl její manažer, kterému stačila odeslat zprávu na rozloučenou. Proč se mladé umělkyně zmocnily sebevražedné úmysly? Vysvětlila to tak, že ji prý trápili lidé v jejím okolí, kteří jí neustále ubližovali, dále se špatně vyrovnávala s nevyřešenými a problematickými vztahy v rodině a s předešlými partnery. Fantasia se každopádně dala opět částečně do pořádku, protože se naplno věnuje propagaci nového alba a také živému vystupování.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY