George Michael zavzpomíná na "Faith" reedicí

21.08.2010 13:03 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

George Michael - Faith (sběratelská edice)
© facebook interpreta
George Michael se fanouškům v poslední době připomíná jen samými skandály a na sólovou hudební tvorbu mu nezbývá čas. Pokud přece jen toužíte zpestřit si domácí sbírku desek toho umělce, pořiďte si luxusní edici jeho první nahrávky "Faith". Album, které před více než dvaceti lety zpěvák celé nachystal a produkoval, vychází 27. září ve speciální reedici.

Zremasterovaná verze desky George Michaela z roku 1987 bude dostupná v několika formátech. Zájemci budou moct zvolit z dvou CD disků, dvou CD a DVD se dvěma koncertními záznamy nebo sáhnout po sběratelské edici. Poslední balíček přinese kromě samotného alba desky s remixy a raritkami, DVD, knihy, vinyl a pohlednice.

Alba "Faith" se od vydání prodalo více než sto milionů kopií po celém světě. V Americe se stalo nejprodávanějším albem za rok 1988 a dočkalo se řady velkých ocenění. Samozřejmě všechny vydané singly - "Father Figure", "One More Try", "Faith", "Kissing A Fool", "Monkey" a "I Want Your Sex" - se dostaly do čelních pozic hitparád.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY