Shakira naplánovala na listopad novou desku

19.08.2010 08:01 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Shakira
© last.fm
Loňská deska "She Wolf" kolumbijské hvězdy Shakiry se nesetkala s takovým úspěchem jako její předešlé počiny, a tak možná i kvůli tomu zpěvačka nachystala velice rychle kolekci novou. Bude se jmenovat "Sale El Sol" a potěší především latinskoamerické fanoušky, protože od původního záměru dvojjazyčného alba se dle nejnovějších zpráv upustilo a celá novinka by měla být ve španělštině.

Dnes již téměř povinnou výbavou popových hvězd jsou různé kolaborace, jež mají zvýšit atraktivitu alba. "Sale El Sol" v tomto ohledu není žádnou výjimkou, a mezi hosty proto najdeme například Calle 13 nebo rappera, co si říká Pitbull. Svým stylem by se měl nový materiál přiblížit songům z období dvou dílů celku "Oral Fixation", obohacený ale bude o prvky rock‘n‘rollu.

Zatím posledním singlem této interpretky byla skladba "Waka Waka (This Time For Africa)", jež fungovala jako hymna proběhlého světového šampionátu ve fotbale. Zajímavostí je, že videoklip k písničce si na serveru YouTube.com pustilo téměř sto šedesát milionů uživatelů, a ten se tak zařadil na třetí místo nejpřehrávanějších hudebních videoklipů celé stránky.

Zpěvaččino nové album vychází v USA 2. listopadu, termíny vydání pro zbytek světa zatím nebyly potvrzeny. Tou dobou bude Shakira na novém světovém turné, které prý bude to největší a nejpropracovanější, na jaké kdy vyjela.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY