Queensrÿche připomenou legendární "Empire" reedicí

19.08.2010 09:05 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Queensrÿche - Empire (reissue)
© facebook interpreta
Nové album americké progresivní formace Queensrÿche je sice zatím v nedohlednu, ale fanoušci si budou moct připomenout její slavné dílo "Empire". Deska, díky které kapela prorazila, totiž vyjde 27. září v rozšířené verzi.

Balíček bude obsahovat dva CD disky včetně původního zremasterovaného alba. Dále přinese šest hitových singlů a třináct bonusových songů, přičemž deset z nich se k posluchačům dostane vůbec poprvé. Jedná se o živé záznamy pořízené v roce 1990 na koncertu Queensrÿche v londýnském Hammersmith Odeon. Kromě hudební nálože čeká na fanoušky i pět pohlednic, plakát a booklet s raritními fotografiemi.

Připomeňme, že nahrávka "Empire" vyšla původně v srpnu roku 1990. Fanoušci ji přijali vřele, především díky písni "Silent Lucidity", jež se rychle vyhoupla do první desítky hitparády Billboard.com a již hudební stanice MTV hojně servírovala svým divákům.

Pro úplnost uvádíme i kompletní tracklist: CD 1 - Best I Can, The Thin Line, Jet City Woman, Della Brown, Another Rainy Night (Without You), Empire, Resistance, Silent Lucidity, Hand On Heart, One And Only, Anybody Listening?, Last Time In Paris, Scarborough Fair, Dirty Lil Secret. CD 2 - Resistance, Walk In The Shadows, Best I Can, The Thin Line, Jet City Woman, Empire, Roads To Madness, Take Hold Of The Flame, Silent Lucidity, Hand On Heart.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY