Mixněte si Petra Kotvalda

24.04.2001 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Petr Kotvald - Taxitotak neber
© facebook interpreta
Petr Kotvald je pro mnoho lidí polovinou dua, které nazpívalo "Holky z naší školky", ale má za sebou samozřejmě i poměrně bohatou sólovou kariéru.

Právě se na trhu objevilo jeho nové album "Taxitotak neber", o kterém zpěvák říká: "Nevyrábíme písně a album jen pro ten samotný proces. Podstatou je nutnost vyjádřit se. Ale ne za každou cenu, poplatně módním náladám. Nevím, jakým hudebním stylem se pojmenovat. Tohle privilegium přenechám rád posluchačům. I když po pravdě řečeno, ty "škatulka" nezajímá. To, co a jak zpívám, se jim buď líbí, nebo nelíbí. Neuvažují o tom, že poslouchají syntetický elektronický pop s prvky danceflooru a jungle nebo undergroundový sampling s šansonovou lyrikou... Jen říkám, že je to podle mého názoru hodně moderní, bazíroval jsem na autentičnosti výrazu, naprosté syrovosti mého zpěvu a vokálů..."

V souvislosti s novou deskou, které razí cestu singl "Milujeme", byla také vyhlášena remixová soutěž "Taxito mixni". Na Kotvaldově oficiálním webu www.kotvald.cz si zájemci mohou stáhnou čtyři stopy z písničky "Velikej, malej", udělat svůj remix a ten do 31.8. poslat na Sony Music Bonton. Vítězný remixér získá věcnou cenu i šanci vydání svého remixu na oficiálním nosiči. Takže pokud máte chuť ukázat své remixové umění, nepříliš dlouhou dobu po "Samotářích" máte další šanci, i když v poněkud jiném stylu hudby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY