Nominacím na ceny MTV vévodí s rekordním počtem Lady Gaga

05.08.2010 08:16 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© last.fm
Asi jen málokdo očekával, že by letošní nominace MTV Video Music Awards dopadly jinak. S přehledem jim vévodí newyorská rodačka Lady Gaga, která jich získala rekordních třináct.

Jen v pěti kategoriích ze šestnácti nemá zpěvačka s některým ze svých hitů zastoupení. Neminula ji samozřejmě i nejostřeji sledovaná kategorie video roku, kam prodrala dokonce dva své videoklipy, a to "Telephone" a "Bad Romance". Připravit ji o vítězství v této kategorii můžou jen Florence And The Machine, 30 Seconds To Mars, Eminem nebo B.o.B.

Zahanbit se nenechal již zmiňovaný Eminem, vytěžil celkem osm nominací, kde mu svítá naděje odnést si jednu ze stříbrných sošek. Solidních pět nominací získali překvapivě i dva nováčci Florence And The Machine za klip k písni "Dog Days Are Over" a B.o.B..

Seznam nominovaných ve všech šestnácti kategoriích si můžete prohlédnout na těchto stránkách. Vítěze se dozvíme již za pár týdnů, konkrétně 12. září během udílení, které letos po roční pauze opět proběhne v Los Angeles. Vystupující ani moderátor večera zatím nejsou známi.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY