Finální koncert festivalu hrady.CZ se stěhuje do Hradce nad Moravicí

16.07.2010 17:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

hrady.CZ
© facebook interpreta
Šestý ročník festivalu hrady.CZ (Hrady CZ) má za sebou úspěšný start s akustickým vystoupením Kryštof na Točníku. Putovní hudební show se bude konat ještě na čtyřech českých hradech a poté na třech hradech v rámci části Moravské hrady.CZ. Závěrečné vystoupení se mělo původně konat na hradě Hukvaldy, ale pořadatelé se rozhodli přesunout show do Hradce nad Moravicí.

Ke změně došlo kvůli nedohodě se zástupci obce Hukvaldy na finálních podmínkách spolupráce. Vstupenky pro Hukvaldy platí nyní samozřejmě pro Hradec, ale pokud návštěvníkům přesun nevyhovuje, mohou vrátit lístek v prodejním místě společnosti Ticketstream, kde byl zakoupen. Cena bude vyplacena v plné výši. Druhá zastávka festivalu se uskuteční už tento víkend (16. a 17. července) na Kunětické hoře. V pátek přímo na hradě vystoupí Katarína Knechtová, Gipsy.cz a Dan Bárta & Illustratosphere. V sobotu vyrostou v podhradí dvě velká pódia, na nichž vystoupí čtrnáct českých předních kapel včetně Kašpárka v rohlíku, jehož koncerty patří hlavně dětem.

Festival hrady.CZ nabízí kromě hudebního programu také návštěvu historických památek, která je v rámci festivalové vstupenky zdarma. V místě festivalů je možné bez poplatků bezpečně stanovat ve stanových městečkách. Cena lístků v předprodeji je 170 Kč na pátek a 350 Kč na sobotu v předprodejní síti Ticketstream. Na místě budou lupeny stát 200 Kč a 400 Kč.

Nadcházející termíny a místa festivalu hrady.CZ:

16.-17.7 - Kunětická hora na Pardubicku
23.-24.7. - Švihov u Plzně
30.-31.7. - Rožmberk nad Vltavou v Jižních Čechách
6.-7.8. - Bezděz v Libereckém kraji
13.-14.8. - Bouzov na Olomoucku
20.-21.8. - Veveří v Jihomoravském kraji
27.-28.8. - Hradec nad Moravicí v Moravskoslezském kraji


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY