Linkin Park dali na novinku tisíc sluncí

12.07.2010 08:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Linkin Park
© facebook interpreta
Americká nu-metalová formace Linkin Park skončila s přípravou nové desky. Muzikanti jí dali název "A Thousand Suns" a fanouškům ji představí 13. září. První singl "The Catalyst" ale dorazí do rádií již 2. srpna a ve stejný den se objeví na MySpace.com webu kapely.

Produkci novinky dostal na starost Rick Rubin, známý ze spolupráce s Johnnym Cashem nebo třeba s Red Hot Chili Peppers. Některé z částí obstaral jeden ze členů formace Mike Shinoda. Dodejme, že stejné duo spolupracovalo i na předchozí tři roky staré placce "Minutes To Midnight".

Osazenstvo Linkin Park také přichystalo pro své fanoušky speciální akci "Linkin Park, Featuring You". Díky ní mohou příznivci kalifornské šestice vytvořit novou píseň, která si bude brát za vzor právě části nahrávky oficiálního singlu. Jsou k dispozici již od 9. července na této adrese a fandové je mohou využít k doplnění či k úpravě, nebo navrhnout i vlastní motivy. Hotové výtvory je třeba zaslat zpět na web MySpace.com. Následně budou nabídnuty ke komentování, případně k další hudební úpravě. Vítěze vybere sama formace a za odměnu se budou moct podílet na další desce Linkin Park nebo si zahrát s muzikanty na turné.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY