Festival Šumava Rocks láká na Charlie Straight nebo Nerudu

25.06.2010 11:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Šumava Rocks flyer
© facebook interpreta
Již po sedmnácté se v Sušici na Šumavě bude konat festival Šumava Rocks. Letošní ročník proběhne 17. července na ostrově Santos na břehu řeky Otavy a kromě Charlie Straight a superskupiny Neruda vystoupí také například Lenka Dusilová Trio.

Festival začíná ve dvě hodiny odpoledne a jako první zahraje tamější formace Slax. Hned po ní bude pódium patřit Jam4U a z dalších odpoledních kapel se předvedou Jolly Joker & PBU a Abraxas. Návštěvníky bude bavit i hiphopová kapela Supercrooo. Po Lence Dusilové bude následovat losování vstupenek o hodnotné ceny, koncert třineckých Charlie Straight je naplánovaný na devátou večerní. Před seskupením Neruda Romana Holého je pro fanoušky připravená show Ivana Mládka a Banjo Bandu. Jak poslední festival uzavře pražská parta Zputnik.

Ani letos nebudou návštěvníci ochuzeni o DJský set, které obstará DJ Maceo a DJ Mikuláš. Časový harmonogram najdete na stránkách freedom.cz/sumavarocks.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejní síti Ticketstream za 250 Kč, na místě budou stát 300 Kč. Zájemci si mohou lístky také zakoupit v místních předprodejích v Sušici a okolních městech. Podrobné informace o předprodejních místech si můžete přečíst tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY