Kabát odehrají jedinou letošní show na Benátské noci

14.06.2010 18:41 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Kabát
© facebook interpreta
Po vydání živáku "Po čertech velkej koncert" se Kabáti na chvíli uklidili do ústraní a pódiím se od začátku roku vyhýbají. Jediné vystoupení, kterou letos odehrají, proběhne na festivalu Benátská noc na Malé Skále.

Jubilejní ročník festivalu tak nabídne posluchačům unikátní show. Kabát našli své místo v programu druhý festivalový den a pořadatelé věří, že vystoupení bude více než důstojným dárkem dlouholetým příznivcům Benátské noci k osmnáctým narozeninám a že navíc přiláká i ty, kteří o jeho návštěvě doposud jen uvažovali. Kabáti jsou zároveň úplně poslední formací, jejíž jméno přibylo do line-upu.

Připomeňme, že festival Benátská noc proběhne od 29. července do 1. srpna. Návštěvníci se mohou těšit také na show Garyho Moora, který si v Česku odbude velkou premiéru, Slade, Annu K., Richarda Müllera nebo na Nightwork. Kompletní přehled všech vystupujících a program najdete na stránkách festivalu.

Vstupenky jsou k dostání do 15. června za 1118 Kč, poté podraží o sto korun. Lístky jsou k dostání v v předprodejní síti Ticketstream a ve všech pobočkách CK Čedok a Firo Tour (kompletní informace si můžete pročíst tady.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY