Serj Tankian už brzy vystoupí v Praze s orchestrem

14.06.2010 08:30 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Serj Tankian poster
© facebook interpreta
Hlas System Of A Down, skladatel, multiinstrumentalista a v neposlední řadě také politický aktivista Serj Tankian vystoupí 24. června v Incheba Areně (malé sportovní hale) na pražském Výstavišti. Specialitou turné "Elect The Dead Symphony" je symfonické aranžmá koncertu, které je vždy v režii domácího státu. V Česku tak publikum uvidí Tankiana za doprovodu Českého národního symfonického orchestru.

Frontman slavné kapely vydal v roce 2007 sólovou desku "Elect The Dead" a rok poté ji představil i v Ostravě. Loni přišel s unikátním projektem "Elect The Dead Symphony", který měl premiéru v Aucklandu na Novém Zélandě. Záznam tohoto prvního koncertu s dechberoucím orchestrálním aranžmá nedávno vyšel na CD/DVD a nyní projekt představuje po celém světě.

Praha je jedno ze sedmi evropských měst, kde Serj Tankian vystoupí, a pokud o to nechcete přijít, v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticketart si můžete zakoupit vstupenky na stání za 750 Kč, nebo blíže k pódiu za 950 Kč. Více informací najdete na oficiální Facebook stránce akce.

Poznámka pro čtenáře z okolí Berlína: jediný německý koncert jako výjimku podpoří také náš ČNSO.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY