Halford se do toho opřel naživo

08.04.2001 20:35 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Halford - Live Insurrection
© facebook interpreta
Minulý rok se bývalý zpěvák Judas Priest Rob Halford po několika experimentech vrátil k nadupanému metalu, který jeho hlasu sluší nejvíce a výsledkem bylo debutové album kapely Halford s názvem "Ressurection" (recenzi najdete tady). Setkalo se s velkým úspěchem kritiky i posluchačů a po spoustě koncertů, z nichž velkou část kapela absolvovala i s Iron Maiden a Queensryche, se fandové mohou těšit na živý záznam jejich koncertního umění.

Živé album nese název "Live Insurrection" a je hned ve formátu 2CD. Obsahuje celkem pětadvacet živě nahraných skladeb (v "The One You Love To Hate" stejně jako ve studiové verzi zpívá i Bruce Dickinson) a jako bonus i tři nové studiové nahrávky - "Screaming In The Dark", "Heart Of A Lion" a "Prisoner Of Your Eyes". Deska by už v brzké době měla být prostřednictvím distribuce BMG i u nás, takže metaloví fandové, těšte se!

Kompletní tracklist alba "Live Insurrection" je: Ressurection, Made In Hell, Into The Pit, Nailed to The Gun, Light Comes Out Of Black, Stained Class, Jawbreaker, Running Wild, Slow Down, The One You Love To Hate, Life In Black, Hell's Last Survivor, Sad Wings, Saviour, Silent Screams, Intro, Cyberworld, The Hellion, Electric Eye, Riding On The Wind, Genocide, Beyond The Realms Of Death, Metal Gods, Breaking The Law, Tyrant, Screaming In The Dark, Heart Of A Lion, Prisoner Of Your Eyes.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY