shop.musicserver.cz
Nové desky pro 39. týden

Nové desky pro 39. týden

Vydáno: 26.09.2010 05:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Chybělo vám už blues Erica Claptona? Dočkali jste se. K tomu přibudou Skotka KT Tunstall a členka The Corrs Sharon Corr. Silný tandem v podobě Toxique a Dva vysílá česká scéna a narazíme i na netradiční spojení Bena Foldse s Nickem Hornbym. Tvrdší muziku reprezentují Dimmu Borgir a Circle II Circle.

Pokud se v pondělí 27. září vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Eric Clapton - Clapton (Supraphon / Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: blues-rock

Eric Clapton - Clapton
Pět let od vydání posledního sólového alba "Back Home" a dva roky po vydání společné desky se Stevem Winwoodem "Live From Madison Square Garden" vydává Eric Clapton nové album s jednoduchým názvem "Clapton". Čtrnáct položek přestavuje kombinaci původního materiálu a speciálně vybraných coververzí. Žánrově "Clapton" míří pochopitelně hlavně mezi blues a rock, ale díky výběru písní místy odběhne i k jazzovým standardům nebo country rocku. Producentem alba je kytarista jeho doprovodné skupiny Doyle Bramhall a v roli hostů se na albu objevuje plejáda zvučných jmen jako Sheryl Crow, JJ Cale, Allen Toussaint, Wynton Marsalis, Derek Trucks, Steve Winwood a další. Celé album je již dnes ke slyšení překvapivě na sportovním portálu ESPN.com.


Toxique - Outlet People (RGM Entertainment)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: retropop / electropop / groove

Toxique - Outlet People
Jeden z českých objevů posledních několika let Toxique vydal v roce 2008 svůj eponymní debut a hned si vysloužil Anděla za Objev roku. Na úspěch prvotiny by muzikanti jistě rádi navázali i další deskou s názvem "Outlet People". Na ní najdete třináct songů, z nichž dva - "Shout" a "Ring The Bells" - jste měli možnost slyšet v pořadech České televize. S novou deskou představí Toxique i doposud utajovanou novou image kapely, jež vznikla ve spolupráci se Studiem Najbrt. Ta se dotkne pochopitelně i vzhledu koncertního pódia a nových kostýmů. Premiéru si odbude příhodně 9. října na letošním Designbloku, kde zároveň proběhne i křest desky. Po něm bude následovat i koncertní turné. První ochutnávku v podobě zmíněné "Shout" servíruje formace na svém MySpace.com.


KT Tunstall - Tiger Suit (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop rock / folk / folktronica

KT Tunstall - Tiger Suit
Skotská písničkářka KT Tunstall si stejně jako v případě debutu a druhé desky nechala k té třetí "Tiger Suit" odstup tři roky. Nahrávala ji ve slavném berlínském Hansa Studio a v londýnském RAK Studios probíhal závěrečný mastering. Novinka se bude od svého předchůdce nepatrně lišit. KT Tunstall totiž během skládání objevila nový styl, kterému se říká nature techno nebo také folktronica. Jak už tento název napovídá, míchají se v něm prvky folkového písničkářství s tanečními a elektronickými vlivy. Možná i proto vyměnila zpěvačka po letech producenta: Stevea Osborna vystřídal Jim Abbis, tedy člověk, jenž stojí například za nahrávkami Arctic Monkeys, Ladytron, Adele nebo Editors. Lehký náhled na to, jak zní nová KT, poskytne její MySpace.com, kde jsou ke slyšení tři skladby.


Ben Folds/Nick Hornby - Lonely Avenue (Supraphon / Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / indie pop

Ben Folds & Nick Hornby - Lonely Avenue
Vskutku zajímavý projekt přináší na hudební trh hlavní postava formace Ben Folds Five. Sám Ben Folds se pro album "Lonely Avenue" spojil s dalším milovníkem hudby, anglickým spisovatelem Nickem Hornbym, který má na svědomí tituly jako "Všechny moje lásky" nebo "Jak na věc". Z tohoto složení je zřejmé, že role při tvorbě byly zcela jasně rozdělené - Ben Folds hudba, Nick Hornby texty - a je zároveň jasné, že textová stránka bude hrát podstatnou roli. Tandem dal dohromady celkem jedenáct skladeb, jež oscilují někde na pomezí alternativního rocku a indie popu. Na nahrávce spolupracovala řada dalších lidí, ovšem asi nejvíce si Folds vážil spolupráce s Grammy oceněným Paulem Buckmasterem, který se staral o aranže smyčcových pasáží a který má za sebou dlouholetou spolupráci s Eltonem Johnem, Davidem Bowiem na "Space Oddity", Mikou, Rolling Stones a řadou dalších. "Lonely Avenue" si již odbylo svoji premiéru na Foldsově MySpace.com, a vy tak můžete konfrontovat svoje pocity s těmi našimi v rubrice Slyšeno v předstihu.


Dimmu Borgir - Abrahadabra (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: symfonický black metal

Dimmu Borgir - Abrahadabra
Ačkoliv potkalo formaci Dimmu Borgir za její existenci několik personálních změn, drží muzikanti dekorum jedné z nejuznávanějších kapel svého žánru. Po třech letech přichystalo její osazenstvo novou desku s tajuplným názvem "Abrahadabra". Muzikanti si s ní dali velkou práci. Připravovali ji jedenáct měsíců a spolupracovali na ní s Norwegan Radio Orchestra. Že se fanoušci temného žánru mohou těšit na další unikátní album, dokládají nastreamované songy na MySpace.com kapely. Najdete tu také video k pilotnímu singlu "Abrahadabra" s hostující zpěvačkou Agnete Kjølsrud. Jestli vás písně nadchnou, přijďte 9. října na koncert do pražského KC Vltavská, kde Dimmu Borgir vystoupí společně s Enslaved a Sahq.


Dva - Hu (Indies Scope)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: elektronika / indie folk / world music

Dva - Hu
Dva roky po velmi úspěšném albu "Fonók" vydává duo Dva v pořadí třetí album. Deska dostala název "Hu", jež má řadu významů. "Hu" může být zkratka pro Maďarsko, páté nejčastější příjmení na světě, staroegyptské první slovo, bůh nebo také druh ovce. Pro Dva to ale znamená první slabiku, kterou vyloudila lidská bytost, a také tak mluví opice a sovy. Po předchozím konceptu folkloru neexistujících národů přicházejí Dva s konceptem popu z neexistujících rádií. Pro spolupráci na tomto albu si opět vybrali berlínského producenta Jayrope. Vznikalo v červenci 2010 v chalupě U čerta v téměř opuštěné podještědské vsi Padouchov. Na nahrávce je třináct písní v neexistujících světových jazycích, zaslechnutých na třinácti neexistujících rozhlasových stanicích. Zásadním tvůrčím impulzem bylo letošní turné na tropickém ostrově Reunion. Album má díky tomu v některých ohledech téměř tropickou atmosféru - zaslechnete na něm vřeštění opic i samply použité z pouličních nahrávek z reunionského městečka St. Joseph. Finální mix a mastering proběhl ve studiu Vitaliana Zurla v Berlíně, opět na analogový pás. "Hu" si můžete poslechnout celé na stránkách vydavatelství Indies Scope.


Circle II Circle - Consequence Of Power (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: power metal

Circle II Circle - Consequence Of Power
Americká formace Circle II Circle se těší u metalových fanoušků velké oblibě a po kladně přijaté nahrávce "Delusions Of Grandeur" nachystala další album. V pořadí pátá studiovka dostala název "Consequence Of Power" a má být druhým koncepčním albem v historii formace. Nahrávání nových písní probíhalo ve studiích Sweet Spot Studios a fanoušci v nich mají slyšet silný vliv Savatage, kde frontman Zak Stevens dříve působil. Sám zpěvák k novince prozradil: "Tentokrát to bude jiné. Podle mého je v některých skladbách slyšet starý kytarový rock a jiné jsou klasičtější." Jestli má pravdu, rozhodněte sami. Na MySpace.com profilu skupiny si můžete poslechnout celý titulní song a ukázky z dalších čtyř písní. Pokud se vám novinkové skladby zalíbí, budete mít hned několik příležitostí si Circle II Circle poslechnout naživo.


Sharon Corr - Dream Of You (Supraphon / Warner Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: pop / keltská hudba

Sharon Corr - Dream Of You
Irská skupina The Corrs si momentálně dává na nějaký čas pauzu, a tak se někteří z jejích členů věnují sólovým projektům. První byla před třemi lety Andrea a nyní se se svým sólovým debutem "Dream Of You" hlásí i Sharon Corr. Ta si drtivou část alba napsala sama a ke svým vlastním věcem přidala pár tradicionálů a také coververze od The Korgis, Bronski Beat a Seána Ó Riady. Sharon Corr se pochopitelně vedle skladatelské role zhostila i té muzikantské. Stejně jako v domovské kapele i zde hraje na housle a klavír a ctí v podstatě i styl The Corrs, tedy charakteristický pop s keltskými kořeny, i když zde v intimnější podobě. Sharon Corr představuje "Dream Of You" na svém webu prostřednictvím několika ukázek.


Phil Selway - Familial (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: rock / folk

Phil Selway - Familial
Se sólovými alby hudebníků velkých kapel se roztrhl pytel. Výjimkou nejsou ani Radiohead a jejich bubeník Phil Selway, který se před časem rozhodl připravit vlastní plnohodnotnou desku. Nahrávání debutu probíhalo ve studiu jeho mateřiny v Oxfordshire za přítomnosti producenta Iana Davenporta a několika hostů. V nových písních fanoušci uslyší muzikanty z Wilco Glenna Kotche a Pata Sansona nebo Lisu Germano. Phil Selway se sám chopil mikrofonu. Pokud nevydržíte do pondělního vydání, navštivte bubeníkův MySpace.com profil a poslechněte si čtyři z nových songů.


Mark Ronson & The Business Intl - Record Collection (Sony Music)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: synthpop

Mark Ronson & The Business Intl - Record Collection
Producent Mark Ronson je zpět a teď více než kdy jindy myslí business vážně - s The Business Intl. "Record Collection" je jeho třetím albem a přichází po třikrát platinovém albu z roku 2007 "Version", kterého se jen v Anglii prodalo milion kopií a vyneslo mu například i jednu Brit Awards. Ronson album nahrával ve studiích Dunham v Brooklynu a pracoval s klávesami značky Ronson, které si koupil na eBay, a jak je u něj zvykem, pozval si spoustu slavných spolupracovníků. "Record Collection" s ním natáčeli například členové Duran Duran, Q-Tip, Ghostface Killah, Boy George, Alex Greenwald, Pill a řada dalších. Album mísí různé styly od indie osmdesátých let po hiphopové beaty let devadesátých. První dva singly "Bang Bang Bang" a "The Bike Song" jsou ke slyšení na Ronsonově MySpace.com.


Grave Digger - The Clans Will Rise Again (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: heavy metal / power metal

Grave Digger - The Clans Will Rise Again
Kořeny německé metalové formace Grave Digger sahají do osmdesátých let, kdy se heavy a power odnože dočkaly velkého boomu. Spousta podobných kapel od té doby zanikla, ale kvintet v čele s Chrisem Boltendahlem má i po třiceti letech působení stále co říct. V pořadí patnáctá studiová novinka "The Clans Will Rise Again" je toho důkazem. Album přináší třináct songů, které svou tématikou volně navazují na nahrávku "Tunes Of War", vydanou v roce 1996. Posluchačům představili dvě z nových písní, "Hammer Of The Scots" a "Highland Farewell", na svém MySpace.com. Ke druhé z nich vznikl také videoklip.


Yazoo - Reconnected Live (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: synth pop / elektronika

Yazoo - Reconnected Live
Dnešní doba opravdu přeje reunionům, čehož využili i Vince Clark s Alison Moyet, jinak tedy legendární duo Yazoo. Někdejší dvorní skladatel Depeche Mode a pozdější člen Erasure a anglická zpěvačka se rozešli po dvou letech činnosti v roce 1983 a znovu se dali dohromady po pětadvaceti letech při příležitosti nového výběru "In Your Room". Ten doprovodili i koncertním turné, ze kterého vznikl právě vycházející živák "Reconnected Live". Na dvou discích naleznete celkem dvacet písniček včetně hitů "Only You", "Don't Go And Situation" a také několik skladeb jako "Nobody's Diary", hrané naživo úplně poprvé. Yazoo nabízejí z alba na svých stránkách k poslechu hned šestici skladeb.


Halford - Made Of Metal (Panther)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: heavy metal

Halford - Halford IV (Made Of Metal)
Po vydání velkolepé nahrávky "Nostradamus" sklízejí Judas Priest plody své práce na koncertních pódiích. Zpěvák Rob Halford vedle toho navíc stihl připravit se svou vlastní kapelou novou desku "Made Of Metal". Společně s opěvovaným producentem Royem Z dal dohromady čtrnáct songů, které frontman charakterizoval jako velmi osobní a jemu nejbližší. Teď už jen čeká na reakce publika a doufá, že budou více než příznivé. Jestli se skutečně Halford dočkají pochvaly, můžete ohodnotit už teď poslechem kousku "Made Of Metal", ke kterému vznikl i videoklip zasazený do prostředí závodů Nascar.


Helena Vondráčková - Recitál (Universal)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: střední proud / pop

Helena Vondráčková - Recitál
Helena Vondráčková vydala vloni v listopadu desku "Zůstáváš tu se mnou", na které namixovala nové skladby s několika předělávkami starších hitů například Billyho Joela nebo Whitney Houston. Tuto desku ale už loni v červnu částečně představila v divadle Kalich na narozeninovém vystoupení. Nyní jeho záznam vydává v podobě dvoudiskového CD s názvem "Recitál". Z počtu nosičů je jasné, že repertoár této nahrávky je daleko bohatší a navíc se prý od jiných Heleniných vystoupení výrazně liší - obsahuje písně, které tato zpěvačka zpívá jen výjimečně.


James LaBrie - Static Impulse (EMI)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: heavy metal / progresivní metal

James LaBrie - Static Impulse
Vedle tvorby Roba Halforda je zárukou kvality také dílo zpěváka Jamese LaBrie, známého z progresivní formace Dream Theater. Jamesovi se ale v jeho domovské kapele moc nedaří - opustil ji bubeník a zakladatel Mike Portnoy. Možná se mu zlepší nálada po vydání nové sólovky "Static Impulse". Nahrávka je zpěvákovým prvním dílem po pětileté pauze, jež uplynula od vydání debutu "Elements Of Persuasion". Za bicími fanoušci uslyší Petera Wildoera z Darkane, klávesáka Matta Guilloryho, u kytary Marca Sfogli a za basou Raye Riendeau. Oproti tvorbě Dream Theater má být nahrávka modernější a pro některé možná chytlavější. Nejlépe ale uděláte, když navštívíte MySpace.com profil zpěváka a o jeho slovech se sami přesvědčíte.


Revolution Renaissance - Trinity (Mystic Production)
web / MySpace.com / psali jsme
žánr: power metal

Revolution Renaissance - Trinity
Po odchodu Tima Tolkkiho ze Stratovarius si zbytek formace docela oddychl. Kytarista, kterému v roce 2004 lékaři diagnostikovali manickou depresi, založil pak v roce 2008 nový projekt Revolution Renaissance. Ani ten ale neměl dlouhého trvání a jen co vzniklo novinkové album "Trinity", oznámil Timo Tolkki rozpad kapely. Fanouškům vzkázal: "Vyskytlo se několik problémů, včetně nedostatku financí a nepříznivé situace v hudebním průmyslu. Kvůli tomu není možné, aby tato formace dále fungovala. Rád bych vám všem poděkoval za roky v této kapele, bylo to skvělé." K posluchačům svižného power metalu tak míří poslední album slibné formace, která má na kontě celkem tři studiové nahrávky.


V krátkosti

  • Duran Duran pro své skalní fandy připravili hned dvojici reedic svých desek. Jedná se o "Notorious" z roku 1986 a o dva roky mladší "Big Thing". Obě vycházejí jednak digitálně, jednak fyzicky ve třech verzích, včetně jedné na vinylu. Všechny obsahují dva disky, z nichž první ponese původní verzi alba a druhý pak singlové verze, b-strany singlů a nejrůznější mixy. "Notorius" na druhém CD přinese ještě EP "Duran Goes Dutch". Speciální edice navíc přihodí DVD, kde se v případě "Big Thing" pokocháte živákem z Milána a v případě "Notorious" titulem s názvem "Working For The Skin Trade".
  • Ke dvacátému výročí své legendární nahrávky "Cowboys From Hell" se rozhodla metalová Pantera naservírovat fanouškům rozšířenou dvoudiskovou reedici obsahující kromě původního alba dvě koncertní nahrávky z Los Angeles (1990, sedm skladeb) a Moskvy (1991, pět skladeb). De luxe edice na třetím disku přidá ještě jedenáct studiových demosnímků z nahrávání včetně skladby "The Will To Survive", která se na původní album nedostala.

Dále vychází:

Antonín Dvořák - Smyčcové kvartety G Dur, Op. 106 a americký, Op. 96 (Supraphon)
Athlete - Singles 01:10 (EMI)
Black Country Communion - Black Country (Mystic Production)
Čechomor - Gorale (Leta Rana) (Universal)
Crown - Doomsday King (EMI)
Duran Duran - Live In Hammersmith (DVD) (EMI)
Emi Bizek - Alomszep 3 (EMI)
Filter - The Trouble With Angels (M.A.B.Records)
Hank Marvin - Heartbeat (EMI)
Iron Fire - Metalmorphosized (Mystic Production)
Issa - Sign Of Angels (Mystic Production)
Jonas Kaufmann - Vicino A Te-Verismo Arias (Universal)
Lety Mimo - Výběr Of Ka (EMI)
Madness - Mad Not Mad (2CD+DVD) 25th Anniversary (EMI)
Man-Eating Tree - Vine (EMI)
Messiah - Reanimation 2003 (Live At Abart) (Mystic Production)
Michael Kiske - Kiske / Somerville (Mystic Production)
Nedvědi Honza a František - 44 slavných písniček 2 (Universal)
Pavel Bobek - Když na ta léta vzpomínám (Universal)
Petr Novák - Komplet 1967-1997 (Supraphon)
Různí - Jazz & The City (Universal)
Různí - Klasické české pohádky (Supraphon)
Různí - Mega Hits 2010 (Universal)
Různí - Songs&Story: Mickey's Night (EMI)
Secret Sphere - Archetype (Mystic Production)
Smokie - The Best Of (Universal)
Two Fires - Burning Bright (Mystic Production)
Visací zámek - Klasika (EMI)
Zdeněk Galuška - Slovácko sa súdí (Supraphon)

NÁZORY
  • Tricky (jojo, 26.09.2010 16:47) Reagovat

    Mixed Race

  • Wohnout (Mitlli, 28.09.2010 12:20) Reagovat

    A co takhle playlist Wohnoutu s nazvem BSTF??

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Video: Ryan Gosling a Mark Ronson předvedli "I'm Just Ken" živě na Oscarech. Pomohl jim i Slash (13.03.2024 16:29)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)
- Nové desky 1-2/2024 - od The Vaccines přes Magnum po Kali Uchis (17.01.2024 08:30)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Kryštof Billie Eilish Rush Mirai Bono
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu