Podívejte se na "Born Free" M.I.A.

27.04.2010 12:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

M.I.A.
© myspace.com
Vydání třetí studiovky britské kontroverzní a politicky angažované rapperky, producentky, módní návrhářky a umělkyně M.I.A. patří bezesporu mezi nejočekávanější hudební události letošního roku. Důvodem delší odmlky této původem Srílančanky byl loňský únorový porod syna, který se narodil jen několik málo dní po jejím vystoupení na Grammy Awards.

V pátek 23. dubna unikl na internet kus první nové písně "Born Free", nyní díky režisérovi videoklipu Romainu Gavrasovi i celý snímek. Jedná se o skandální devítiminutový film, který si pohrává s myšlenkami zbytečných krveprolití a obsahuje velice brutální a kruté scény. Gavras se proslavil zejména spoluprací s chlapci z kapely Justice - polofiktivním dokumentem "A Cross The Universe" a skandálním, a přesto ceněným klipem ke "Stress" - či videem k "I Believe" projektu Simian Mobile Disco.

Nová deska M.I.A. zatím nemá název, datum vydání už ale ano. Vyjde nejprve v Japonsku, a to 23. června i s bonusy, zbytek světa si bude muset pět dní počkat.

Vězte, že videoklip je velice brutální a obsahuje násilné scény, dívejte se na něj tedy podle svého uvážení. Vidět ho kvalitněji a ve velikém rozlišení můžete na oficiálních stránkách zpěvačky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY