Rock For People doveze i Morcheebu, Trickyho a Archive

09.04.2010 09:53 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Tricky
© wikipedia.org
Letošní ročník festivalu Rock For People stále oznamuje další a další zahraniční jména. Nově do seznamu vystupujících přibyli Tricky, Jello Biafra, Gallows, Archive a hlavně Morcheeba, k níž se před časem opět připojila fanoušky oblíbená zpěvačka Skye Edwards.

Během dalších dnů by navíc měla být oznámena další jména. "Letos budeme rozkročeni nejen mezi žánry, ale i mezi generacemi vystupujících kapel. Na jedné straně jsou Morcheeba, NOFX, Skunk Anansie, Jello Biafra, Suicidal Tendencies a ostatně i Tricky, na straně druhé pro české publikum do značné míry nová jména - Archive, Gallows, Does It Offend You, Yeah? anebo Evergreen Terrace. Uprostřed stojí hvězdní The Prodigy a rozhodně nezůstanou osamoceni," rekapituluje a zároveň naznačuje další line-up dramaturg Rock For People Petr Fořt. Festival se stále rozrůstá - letos nabídne lepší zázemí, celkem osm scén a sto sedmdesát účinkujících.

Festival Rock For People se koná od 3. do 6. července v Hradci Králové. Vstupenky jsou v předprodeji v sítích Ticketstream, Ticketportal a v síti Ticketsforpeople.cz, kde jsou osvobozeny od poplatků. Do konce dubna budou stát 1 430 Kč a v květnu 1 500 Kč. Od začátku června do konání festivalu budou vstupenky k dostání za 1 570 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY