Festival Stimul odhalil jarní program a v září přiveze Wilco

11.03.2010 12:40 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Wilco
© facebook interpreta
Organizátoři letošního ročníku festivalu Stimul přináší fanouškům jarní koncerty osobností alternativní hudby a ohlašují první podzimní vystoupení. Po proběhlé show Anti Pop Consortium čekají na posluchače další tři koncerty kapel, které u nás zahrají vůbec poprvé.

30. dubna se v pražském Divadle Archa ukáží post-industriální Nurse With Wound a 15. května se českému publiku představí breakcoreový král Venetian Snares, původem z Kanady. Posledním koncertem bude show amerického seskupení Wolf Eyes, které se bude konat 20. května. Podzimní potvrzenou skupinou jsou američtí Wilco, jejichž vystoupení proběhne 28. září.

Vstupenky na všechny akce jsou v prodeji v pokladně Divadla Archa nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal. Ceny se v předprodeji pohybují od 390 Kč do 490 Kč, v případě zakoupení festivalového pasu vychází jeden koncert na 300 Kč. Podrobnější informace najdete na webu stimul-festival.cz/vstupenky.

Plánovaná show kapely Wilco se bude rovněž konat v Divadle Archa. Lístky jdou do prodeje 10. března a jsou k dostání na stejných adresách jako u jarních koncertů. Jejich cena je 720 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY