PSH vydají album "Epilog" a skončí

06.03.2010 08:31 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

PSH
© facebook interpreta
Překvapující zpráva přišla od v Česku žánr definujících hiphoperů PSH: Po letech společné tvorby se rozhodli dál jako kapela nepokračovat a jejich chystaná třetí deska tak bude jejich poslední.

Peneři začínali už v devadesátých letech a jejich zakládající člen Orion je považovaný za nejstaršího českého rappera. Druhý rapper Vladimir 518 nyní šéfuje dominantnímu českému labelu Bigg Boss. Legendární album "Repertoár" přišlo v roce 2001 a obsahovalo například hit "Praha". V roce 2003 se k rapperům přidal stálý DJ/producent Mike Trafik a v této sestavě PSH vydali desku "Rap'N'Roll" a fungují až do roku 2010.

A letos, přesněji 6. května, jim vyjde poslední deska s příznačným názvem "Epilog". Každý z členů má pro rozpad vysvětlení, nejpádnějším důvodem bude blíže nespecifikovaná změna v soukromém životě Oriona. V novém Star Works studiu na Žižkově ale trojice funguje výborně a album momentálně piluje do dokonalosti. Fanoušci se také nemusí bát o koncerty, péesháčka budou sjíždět republiku ještě celý tento rok.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY