Do Prahy se vrací švédský mafián Sebastian Ingrosso

05.03.2010 14:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Very Very Hungry Models flyer
© facebook interpreta
Do Prahy se již tento měsíc vrátí jeden z nejuznávanějších DJů světa, Švéd Sebastian Ingrosso. Tentokrát roztančí pražský klub SaSaZu.

Sebastian tvoří část legendárního seskupení Swedish House Mafia, ale prosadil se celosvětově i sám jakožto famózní DJ, producent a remixér. Sebastian se představí v SaSaZu v rámci premiéry zbrusu nové klubové noci s názvem "Very Very Hungry Models", která se uskuteční v pátek 12. března. Ta oproti jiným akcím podobného druhu slibuje několik nevšedních vychytávek, mezi které patří CO2 show, dekorace vyrobené na míru nebo artisty bez tíže. Celou party doplní i speciální módní přehlídka značky Guess by Marciano, která představí trendy letošního jara a léta.

Hlavní hvězdu akce doplní John Culter, který se v Praze ukázal i minulý rok jakožto předskokan DJe Tiësta. Česká scéna bude zastoupena DJem Loutkou, seskupením Proud-M DJs nebo Lazy& Doctor. Poslední lupeny na akci jsou v předprodeji sítě Ticketpro za 500 Kč, VIP s možností vstupu na galerii vyjde na 990 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY