Tomáš Dvořák vydává soundtrack k "Machináriu"

05.03.2010 09:46 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tomáš Dvořák (Machinarium)
© facebook interpreta
Skladatel Tomáš Dvořák připravil soundtrack k nové flashové adventuře "Machinarium". Album vychází v těchto dnech a kromě klasické verze je k dostání i limitovaná edice na vinylu.

Speciální verze čítá přesně pět set padesát pět ručně podepsaných kusů. Sto padesát výlisků je připraveno na čirém žlutém vinylu a zbylé kousky vychází v černém provedení. Kromě toho obsahuje tři grafické listy s reprodukcemi výtvarníka Adolfa Lachmana a kupon pro stažení nahrávky ve formátech MP3 a FLAC.

Tomáš Dvořák, známý také jako Floex, pracoval již na hudební kulise ke hře "Samorost 2". Nově připravené skladby se dají charakterizovat jako ambientní elektro-akustické kompozice, které občas zabřednou do vážné hudby. Soundtrack přináší celkem čtrnáct tracků, na kterých autor pracoval přes osm měsíců. Pro tyto účely prošel materiál dalším remixem a remasteringem.

Pro úplnost uvádíme i kompletní tracklist: The Bottom, The Sea, Clockwise Operetta, Nanorobot Tune, The Mezzanine, By The Wall, Mr. Handagote, Gameboy Tune, The Furnace, The Black Cap Brotherhood Theme, The Prison, The Glasshouse With Butterfly, The Castle, The Elevator.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY