The Subways po roce opět navštíví Prahu

02.02.2010 08:15 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

The Subways
© thesubways.net
Opakování je matka moudrosti, tímto heslem se řídí čeští promotéři, kteří během dvanácti měsíců už podruhé přivážejí do Česka The Subways. V tomto případě, ale všechnu ironii stranou, koncerty britského tria jsou totiž vyhlášené a Praha se 29. března má na co těšit.

Začátky The Subways se datují na rok 2003, kdy bratři Josh a Billy společně s Billyho přítelkyní Charlotte založili kapelu, jejíž start byl ohromující. Rok na to už formace hrála na festivalech Reading a Leeds. Následně na to podepsali smlouvu na svou první placku "Young For Eternity", která vpadla do obchodů v červenci 2005. Z desky pochází i jejich největší hit "Rock And Roll Queen", který exmanžel Madonny Guy Ritchie použil na svůj soundtrack k filmu "Rockanrolla".

Během natáčení druhé desky "All Or Nothing" se Billy a Charlotte rozešli a ačkoli jim škarohlídové předpovídali konec, opak byl pravdou. Nový počin si naklonil fanoušky i kritiky na svou stranu a kapela vyjela na celosvětové turné, které bylo z velké části vyprodáno. Během něho navštívili loni 6. dubna i pražskou Lucernu.

Vstupenky na letošní koncert můžete zakoupit od 3. února v předprodejích sítě Ticketpro za 400 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY