Titulka prvního letošního Reportu patří skupině Kryštof

16.01.2010 11:25 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 01-02/10
© facebook interpreta
NA TITULCE KRYŠTOF, UVNITŘ ŽEBŘÍK 2009, NEJ ALBA ROKU 2010, ROZHOVOR S ALICE IN CHAINS, URIAH HEEP ČI SKUNK ANANSIE, REPORTÁŽ Z FESTIVALU TRANSMUSICALES A SERIÁL TA NAŠE METALOMÁNIE. PŘÍLOHOU JSOU CD SOUNDCZECH 24, ALBUM GEOFFE TYSONA A KAPELY WAVEMEN.

Z obsahu:

KRYŠTOF
Kryštof vydává v lednu nové album nazvané "Jeviště" a na únor přichystal velké koncertní oslavy patnáctého výročí svého založení. Zkrátka, Richard Krajčo má o čem povídat.

ALICE IN CHAINS
Před úspěšným listopadovým vystoupením Alice In Chains si na Report v podzemí pražské Lucerny udělal čas baskytarista Mike Inez (43). Z Prahy si kromě skvělého pocitu z povedeného koncertu odvezl několik loutek, jež si prý pověsí do studia.

SKUNK ANANSIE
Jedním z velkých rockových comebacků těchto měsíců je bezesporu návrat anglických Skunk Anansie. Jak ukazuje interview Jany Kománkové s basákem Cassem, nemá jít rozhodně jen o krátké setkání na pár koncertů.

NEJ ALBA ROKU 2010
Stejně jako loni přinášíme přehled nejočekávanějších, nejdůležitějších a nejzajímavějších desek roku 2010. Letos jsme ho rozšířili o tipy na zajímavá nová jména ze zahraničí, o kterých od nás slyšíte pravděpodobně poprvé.

URIAH HEPP
V naší republice mají dodnes zástupy oddaných fanoušků, česká manželka zpěváka Bernieho Shawa u stolku s nahrávkami a reklamními předměty jen dokumentovala jejich domácí zázemí. A rádi o tom mluví, jako třeba Mick Box (62) s Romanem Jirešem.

FESTIVAL TRANSMUSICALES
Festival Transmusicales je pozoruhodná akce. V mnoha směrech jde proti běžným zásadám obchodu i logiky, a přitom je stále úspěšnější. V čem tkví jeho kouzlo? To se dozvíte v reportáži Jany Kománkové.

LIVE: Gogol Bordello, Pet Shop Boys, Air, Divokej Bill, Monkey Business, Vanessa
REPORT: Transmusicales
ROZHOVORY: Skunk Anansie, Kryštof, Uriah Heep, Gang-ala-Basta, Alice In Chains
TÉMA: Žebřík 2009
FRESH ENERGY: Talkshow
URBAN: Lara 303
BUBÁK: Jack Black
SMRT: David Williams
NA CESTÁCH: Havaj
UCHO: David Kraus
SLOUPKY: Jana Kománková, Roman Lipčík, Ema Dietrichová, Honza Křížek, Honza Homola, Simon Ruffskank Ondřej Bezr, Jan "Visací" Haubert
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD a DVD
Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, technologie, multimédia, bazar

CD přílohy:

SOUNDCZECH 24 - BEST OF 2009
MONKEY BUSINESS, SUNSHINE, TOXIQUE, VYPSANÁ FIXA, AIRFARE, HORKÝŽE SLÍŽE, WOHNOUT, UDG, ARAKAIN, MANDRAGE, MICHAL HRŮZA, NIGHTWORK, KAMIL STŘIHAVKA, ANETA LANGEROVÁ, TATA BOJS & AHN TRIO.

GEOFF TYSON / THE WAVEMEN
Mimořádnou přílohou REPORTu 1-2/10 je nové split album famózního amerického zpěváka a kytaristy Geoffa Tysona, vyškoleného samotným Joem Satrianim, a neméně zajímavé formace The Wavemen.

Akce: Sluchátka Sennheiser CX 300-II Precision pro všechny předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + 2 CD ZDARMA.

Více info a ukázky z CD na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY