shop.musicserver.cz

3 x DVD+CD J.A.R. / 3 x 2CD SEALA / 3 x CD THE RASMUS / 3 x CD BRITNEY SPEARS / 3 x CD HELENY VONDRÁČKOVÉ / 3 x CD STREET69 a další

Vydáno: 21.12.2009 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 10. ledna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do emailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

JAR - DVD&CD 1989-2009
© facebook interpreta
Dvacetileté výročí oslavila letos nejen sametová revoluce, ale také pánové z J.A.R.. Dne 17. listopadu to bylo přesně dvacet let, kdy spolu kapela poprvé vystoupila, a letos v ten samý den pozvali členové skupiny své fanoušky na Ples es do pražské Lucerny. Muzikanti toto kulaté jubileum ale připomínají také kolekcí toho nejlepšího "DVD & CD 1989-2009". CD přináší osmnáct písní včetně nového kousku "Ples es", který se stal i pilotním singlem. DVD potěší diváky koncertním záznamem z loňského vystoupení kapely v Lucerně, všemi videoklipy, fotogalerií a také dvouhodinovým dokumentem Michaela V. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto DVD+CD.

Do kvízu o 3 x DVD+CD J.A.R. "DVD & CD 1989-2009" vstoupíte tady.


Seal - Hits
© facebook interpreta
Po pěti letech a dvou řadových albech se Seal rozhodl opět zrekapitulovat svoji dosavadní kariéru, a to výběrem "Hits". Pro ten fanoušci vybrali šestnáct hitovek a sám zpěvák přidal dvě zbrusu nové skladby "Thank You" a "I Am Your Man". Toto složení najdete na standardní verzi. V deluxe edici dostanete k tomu ještě další disk a počet Sealových hitů se tak rozšíří o dalších šestnáct, mezi nimiž naleznete filmové písničky, remixy nebo i živou směs, poskládanou z písniček posledního alba "Soul". Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy právě tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD SEALA "Hits" vstoupíte tady.


The Rasmus - Best Of
© facebook interpreta
I když se to zdá jako včera, kdy The Rasmus vydali průlomové album "Dead Letters", kapela působí na hudební scéně již patnáctým rokem. Letos se muzikanti rozhodli zavzpomínat na uplynulou dekádu a k posluchačům poslali kolekci obsahující sedmnáct kousků. Výběr přinesl kromě slavných hitů také dříve nevydaný song "October & April". Ten členové formace nahráli společně s novou zpěvačkou Nightwish Anette Olzon v době, kdy připravovali své aktuální album "Black Roses". Kromě toho se tato skladba stala současně pilotním singlem celé kompilace. Z dalších písní stojí za zmínku "Open My Eyes", jež byla na desku zařazena v akustické živé verzi. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD THE RASMUS "Best Of 2001-2009" vstoupíte tady.


Britney Spears - The Singles Collection
© facebook interpreta
Pět let uplynulo od prvního a zároveň posledního výběru hitů Britney Spears "Greatest Hits: My Prerogative". Dvě děti, manželství s rozvodem, účinkování v seriálu "Jak jsem poznal vaši matku", ale především dvě poměrně chválená alba - to vše bylo letos dostatečným důvodem k opětovné rekapitulaci. Ta nese název "The Singles Collection" a aby byla opodstatněná, z osmnácti hitů popové princezny jich je třetina právě z posledních dvou počinů. Kromě toho přináší i novinku "3". Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD BRITNEY SPEARS "The Singles Collection" vstoupíte tady.


Helena Vondráčková - Zůstáváš tu se mnou
© facebook interpreta
Již zkraje tohoto roku uvedla Helena Vondráčková první ochutnávku "Mít rád až k zbláznění", která předznamenala její novou desku "Zůstáváš tu se mnou". A na fanoušcích nikterak nešetřila. Připravila pro ně hned šestnáct novinek, včetně jedné písničky z muzikálu "Mona Lisa". Mezi autory jednotlivých písniček najdeme například Michala Davida či Leška Wronku a poměrně nečekaně i Josefa Vojtka. Došlo i na převzaté skladby, pro příklad uveďme "She's Always A Woman" Billyho Joela nebo "Queen Of The Night" Whitney Houston. "Zůstáváš tu se mnou" produkoval opět Dan Hádl. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD HELENY VONDRÁČKOVÉ "Zůstáváš tu se mnou" vstoupíte tady.


Street69 - Ještě jednou
© facebook interpreta
V moravské pop-rockové skupině Street69 se sešli muzikanti, kteří dříve působili v kapelách jako Argema nebo Sára. Za poslední dva roky tato formace stihla odehrát nespočet koncertů a letos na podzim i vydala své debutové album "Ještě jednou", na kterém nabídla směsici poctivého bigbítu a melodického popu. Jako host se na premiérovém albu skupiny dokonce představila populární zpěvačka Lucie Vondráčková. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD STREET69 "Ještě jednou" vstoupíte tady.


Kate Ryan - French Connection
© facebook interpreta
Blonďatá kráska Kate Ryan se po čtyřech řadových albech rozhodla rekapitulovat. Loni vše shrnula jen pro některé země (včetně České republiky) nachystanou výběrovkou "Essential" a letos vše zopakovala úplně pro všechny deskou "French Connection". Album kromě tanečních hitů jako "Voyage Voyage" a "Ella Elle L'a" či "Desenchantée" obsahuje i pět nových francouzských skladeb, včetně nových singlů "Babacar" a "Evidemment". Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD KATE RYAN "French Connection" vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pětice písní Take That podle zrovna aktuálního počtu jejich členů (a tři bonusy navíc)
Nejvíc nej: Pětice písní Take That podle zrovna aktuálního počtu jejich členů (a tři bonusy navíc) Populárnější boyband v Británii byste těžko hledali. One Direction svůj status neudrželi, a tak nastoupili matadoři Take That, aby ukázali, že do hudebního důchodu ještě nepatří. K jejich premiérové návštěvě u nás... čtěte zde
Vydáno: 10.10.2024 16:00 v sekci Publicistika | Nejvíc nej
Nové desky 40/2024 - od Coldplay přes Support Lesbiens po The Smile
Nové desky 40/2024 - od Coldplay přes Support Lesbiens po The Smile Začátek října nám opět připravil neobyčejně silný nášup novinek, kterým tentokrát jednoznačné vládnou Coldplay. Jim sekundují The Smile, domácí Support Lesbiens, Finneas, James Bay, soulový Leon Bridges, rokenrolový Jake Bugg,... čtěte zde
Vydáno: 10.10.2024 10:30 v sekci Novinky | Nové desky
Pohled do českých hitparád - 40. týden 2024
První i druhé místo. Linkin Park drtí český digitální žebříček Se singlem "Emptiness Machine" vedou Linkin Park tuzemskou digitální hitparádu už počtvrté za sebou, tentokrát ale svou nadvládu stvrzují ještě stříbrným umístěním další nové skladby "Heavy Is The Crown". Rádiím do třetice... čtěte zde
Vydáno: 09.10.2024 19:30 v sekci Novinky | České hitparády
Jiří Holoubek (Spirituál kvartet) - Všechno má svůj čas
Rozhovory: Jiří Holoubek (Spirituál kvartet) - Všechno má svůj čas Jiřího Holoubka známe i jako moderátora Českého rozhlasu či jako člena legendárního Spirituál kvintetu. Tento soubor ukončil svoji činnost, ale jeho písničky budou znít dál. Navazující formace Spirituál kvartet však chce jít i... čtěte zde
Vydáno: 09.10.2024 10:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Suki Waterhouse - Memoir of a Sparklemuffin 6/10
Recenze: Suki Waterhouse naservírovala fanouškům zbytečně nafouklé album "Memoir of a Sparklemuffin" Suki Waterhouse je herečka, modelka, zpěvačka, matka a podle písně z nejnovější desky "Memoir of a Sparklemuffin" se tituluje také jako cokoliv. Její druhá studiovka následuje debut "I Can't Let Go" z roku 2022. Vedla si ale mladá... čtěte zde
Vydáno: 08.10.2024 18:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nejvíc nej: Pět nejlepších skladeb Seala včetně hitu, který nejprve on sám zavrhl (17.09.2024 08:00)
- Video: Halsey v emotivním klipu "Lucky" odkazuje na Britney Spears. To zpěvačku rozlítilo a chtěla ji zažalovat (02.08.2024 12:18)
- Fotogalerie: Třetí den Rock for People nabídl pestrou mozaiku (15.06.2024 13:56)
- Seal zazpívá v říjnu v Pardubicích (25.04.2024 10:02)
- Na okraj: Ceny Anděl se chtějí přiblížit mladým, u akademiků ale vítězí hlavně stálice (31.03.2024 20:46)
- Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí (27.03.2024 08:30)
- Rozhovory: Robert Balzar (Robert Balzar Trio, Illustratosphere, J.A.R) - Muzika se začne dít ve chvíli, kdy pominou sportovní kritéria (09.02.2024 18:00)
- Publicistika: Dvacet nejlepších domácích desek roku 2023 podle musicserveru (5-1) (01.02.2024 19:00)
- Nejvíce šancí na Anděly mají Viktor Sheen, Calin, Anna K., J.A.R. nebo Jelen (01.02.2024 10:21)
- Britney Spears: "Do hudebního průmyslu už se nikdy nevrátím" (06.01.2024 13:28)

ALBUM TÝDNE 41/2024

The Smile
Cutouts

Trojice The Smile, ve které se sešli Thom Yorke a Jonny Greenwood z Radiohead s Tomem Skinnerem ze Sons of Kemet, si společné hraní užívá natolik, že letos vydala už svou druhou desku "Cutouts". A jak se dozvíte z naší recenze, opět jde o jedinečný zážitek.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)
Po 14.10.
Oska (A) (Cross, Praha)
Po 14.10.
Fink (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Út 15.10.
Jonas Brothers (US) (O2 arena, Praha)
St 16.10.
Melanie Martinez (US) (O2 arena, Praha)
St 16.10.
Take That (UK) (O2 Universum, Praha)
Čt 17.10.
Nick Cave & The Bad Seeds (AU) (O2 arena, Praha)
Čt 17.10.
Jann (POL) (Roxy, Praha)
Pá 18.10.
Einstürzende Neubaten (DE) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Vladimír Mišík Prince The Prodigy Marek Ztracený Coldplay Madonna Lady Gaga Richard Müller Lucie Vondráčková Linkin Park Kabát Dua Lipa Taylor Swift Billie Eilish Queen Viktor Sheen Katy Perry Ed Sheeran Victoria De Angelis
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe