Fatboy Slim a David Byrne odhalili tracklist koncepční desky

16.12.2009 09:53 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fatboy Slim, David Byrne - Here Lies Love (deluxe)
© facebook interpreta
Britský hudebník a DJ Fatboy Slim se s Davidem Byrnem pustil před časem do koncepční desky. Jejich společné dílo se bude jmenovat "Here Lies Love" a termín vydání byl stanoven na 22. února.

Pánové dali dohromady rovnou dvojalbum o dvaadvaceti skladbách, jež dokumentují život první dámy Filipín Imeldy Marcos. V písních si zahostovala řada slavných interpretů a posluchači se mohou těšit především na Florence Welch aka Florence And The Machine, Santigold a Tori Amos. Z dalších interpretů jmenujme například Róisín Murphy či Cyndi Lauper

"Here Lies Love" vyjde také jako box set a bude navíc obsahovat knihu o sto stránkách a DVD. Jak tvůrci ještě dodali, tento projekt se jako nápad zrodil již před čtyřmi lety a podle původních plánů měl být zpracován jako muzikál. Pro úplnost dokládáme tracklist:

CD 1 - Here Lies Love, Every Drop Of Rain, You'll Be Taken Care Of, The Rose Of Tacloban, How Are You?, A Perfect Hand, Eleven Days, When She Passed By, Walk Like A Woman, Don't You Agree?, Pretty Face, Ladies in Blue.

CD 2 - Dancing Together, Men Will Do Anything, The Whole Man, Never So Big, Please Don't, American Troglodyte, Solano Avenue, Order 1081, Seven Years, Why Don't You Love Me?.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY