3 x CD ANETY LANGEROVÉ / 3 x CD DIVOKÝHO BILLA / 3 x CD MICHAELA BUBLÉHO / 3 x CD POSLEDNÍHO VÝSTŘELU / 3 x CD MARIE ROTTROVÉ a další

30.11.2009 00:00 - Redakce | foto: facebook interpreta

Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát až do neděle 6. prosince včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit.

Aneta Langerová - Jsem
© facebook interpreta
Vítězka první české SuperStar Aneta Langerová vydala na podzim svou již třetí desku "Jsem", kterou sama charakterizovala jako nahrávku, s níž stojí venku před lidmi a není už doma, schoulená pod peřinou jako na posledním albu. Při jejím nahrávání poprvé spolupracovala s Martinem Ledvinou, který momentálně působí v její kapele. Mezi autory se vedle Anety samotné zařadil i Tomáš Klus, Oskar Petr, Michal Hrůza a Filip Horáček z kapely Prohrála v kartách. Deska má být podle jejích slov hodně písničková, někdy ale s tvrdším pojetím, a písničky by měly působit civilnějším dojmem. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD ANETY LANGEROVÉ "Jsem" vstoupíte tady.


Divokej Bill - Mlsná
© facebook interpreta
Úvalská kapela Divokej Bill se již řadí ke stálicím na tuzemské hudební scéně a fanoušky jistě potěšila i nová nahrávka "Mlsná". CD čítá celkem dvanáct skladeb, které - jak řekli sami muzikanti - odkazují na její kořeny. Součástí tracklistu je i kousek "Ve dvou se to táhne líp", který pánové složili společně s kapelou Čechomor. Dodejme, že práce na namlsané novince probíhaly v nahrávacím studiu Sono za pomoci Milana Cimfeho. Současně s vydáním alba vyrazil Divokej Bill na koncertní turné, které končí v polovině prosince. Na jaře příštího roku se ale muzikanti opět vydají na cesty. Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD DIVOKÝHO BILLA "Mlsná" vstoupíte tady.


Michael Bublé - Crazy Love
© facebook interpreta
Sympatický Kanaďan Michael Bublé desku od desky postupuje na žebříčku popularity, což ukázala i jeho předchozí "Call Me Irresponsible", která vymetala vrcholy hitparád po celém světě. Čtvrtá studiová deska v pořadí "Crazy Love" pokračuje v podobném duchu, což i dokázala vítězstvím ve Spojených Státech. Bublé na ní sází na osvědčené producentské trio David Foster, Humberto Gatica a Bob Rock a na kombinaci popových standardů s několika novějšími kousky. Albu dal jméno velký hit Van Morrisona a Michael Bublé si na něj pozval i poměrně dost zpívajících hostů, v čele s Naturally 7, kteří mu předskakovali na posledním turné. Dalšími jsou funky zpěvačka Sharon Jones se svými The Dap-Kings a kanadský písničkář Ron Sexsmith. Společně s vydavatelstvím Warner Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHAELA BUBLÉHO "Crazy Love" vstoupíte tady.


Poslední Výstřel - Rozhodně nečekejte sex
© facebook interpreta
Vůbec první nosič Posledního výstřelu vyšel vlastním nákladem již před mnoha lety. Nelze ho tedy brát jako oficiální debut. Ten na prodejní pulty zavítal až na podzim letošního roku a deska "Rozhodně nečekejte sex" dostála velkým očekáváním. Rychlý a veselý Poslední výstřel servíruje přearanžované letité hity i novinky s nevídanou lehkostí projevu. Deska byla nahrávána v podkroví Lukáše Novotného v Krnově, ze kterého si skupina udělala provizorní studio. Společně s vydavatelstvím Indies MG vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD POSLEDNÍHO VÝSTŘELU "Rozhodně nečekejte sex" vstoupíte tady.


Marie Rottrová - Stopy
© facebook interpreta
Velmi dlouho museli příznivci Marie Rottrové čekat na její novou desku. Od vydání "Podívej" uplynulo dlouhých osm let, než jsme se mohli seznámit s aktuální novinkou "Stopy", předznamenanou prvním singlem "Žaluzie", který pro ní ještě před svou smrtí napsala Zuzana Navarová. Lady Soul se na CD spoléhá jednak na zaběhnutý tým spolupracovníků, v němž nechybí členové skupiny Neřež Zdeněk Vřešťál nebo Filip Benešovský, ale i na "nové" tváře jako Pavlína Jíšová, Hana Sorrosová a dvě písničky dodal i kanadský písničkář Blair Packham. Ze svého archívu vytáhla i dvojici skladeb svého již zesnulého manžela Vlastimila Kučaje, které pochází z dob alba "Jeřabiny". Ty nově otextoval Jaromír Nohavica. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MARIE ROTTROVÉ "Stopy" vstoupíte tady.


Leibach, Juno Reactor flyer
© facebook interpreta
Fanoušci avantagardy a industriální scény nedají na slovinskou formaci Laibach dopustit, a tak je jistě potěšila zpráva o nadcházejícím koncertu. Ten proběhne 9. prosince v pražském Lucerna Music Baru. Členové Laibach na turné, v rámci kterého k nám zavítají, chystají dvojprogram, jehož součástí je show formace Juno Reactor. Obě skupiny se poprvé setkaly před patnácti lety a od té doby se jejich cesty zkřížily několikrát. K další regulérní spolupráci ale došlo až právě letos, kdy Slovinci přizvali frontmana Bena Watkinse na pozici producenta svého nového projektu "Volkswagner". Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na LAIBACH a JUNO REACTOR vstoupíte tady.


Gogol Bordello
© gogolbordello.com
Gogol Bordello fungují na hudební scéně od roku 1999, kdy vznikli v New Yorku při setkání přistěhovalců z Ruska, Ukrajiny a Izraele, ústřední postava kapely Eugen Hutz se navíc může pochlubit romskými kořeny. Svými deskami a živelnými koncerty si brzy získali přízeň hudebních fanoušků i kritiků a zařadili se k nejvyhledávanějším světovým interpretům. Gypsy-punkový cirkus Gogol Bordello se v zimě navíc vrátí i do Česka. V pátek 11. prosince se pokusí obrátit naruby pražskou Incheba Arenu (dřívější Malou sportovní halu). Společně s agenturou Charm Music vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na GOGOL BORDELLO vstoupíte tady.


Air
© facebook interpreta
Francouzskou formaci Air už někteří našinci jistě viděli u sousedů v Bratislavě, ale nyní mají všichni možnost si jejich živou show užít dosyta i v pražském klubu SaSaZu. Právě sem má totiž kapela namířeno 12. prosince. Pánové Nicolas Godin a Jean-Benoit Dunckel předvedou publiku největší hity své kariéry a také představí nástupce desky "Pocket Symphony", novinku "Love 2". Ta vyšla letos v říjnu a duo na ni prvně upozornilo singlem "Sing Sang Sung". My vám nabízíme možnost zahrát si o dvě vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 1 vstup na AIR vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY