HIM odhalili tvář a datum vydání nového alba

24.11.2009 12:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

HIM - Screamworks: Love In Theory And Practice
© facebook interpreta
Jak jsme vás již dříve informovali, finští rockeři z formace HIM pilně pracují na nové desce "Screamworks: Love In Theory And Practice". Muzikanti nyní upřesnili termín vydání, který byl stanoven na 8. února, a fanouškům předvedli také výtvarné zpracování přebalu chystaného díla.

Frontman kapely Ville Valo nové album charakterizoval takto: "Po lyrické stránce je deska nejvíce zaměřená na sex. Je to nejnadrženější album, jaké jsme kdy udělali. Jako by říkalo: Chci to teď!" Co chtějí muzikanti touto nahrávkou vyjádřit, pak popsal slovy: "Nechceme deskou popisovat něco, co se stane. Vyjadřujeme něco, co se děje právě teď. A to se mi na tom líbí, ta naléhavost."

Přesný tracklist alba přinese nové písně v tomto pořadí: In Venere Veritas, Scared To Death, Heartkiller, Dying Song, Disarm Me (With Your Loneliness), Love The Hardest Way, Katherine Wheel, In The Arms Of Rain, Ode To Solitude, Shatter Me With Hope, Acoustic Funeral (For Love In Limbo), Like St. Valentine, The Foreboding Sense Of Impending Happiness.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY