Nick Jonas má vlastní projekt, Jonas Brothers ale fungují dál

03.11.2009 14:30 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nick Jonas (Jonas Brothers)
© disneydreaming.com
Nick Jonas z trojice Jonas Brothers začal pracovat na vydání své vlastní nahrávky, do které jeho sourozenci nijak nezasáhnou. Přípravy začaly již před šesti měsíci, kdy si dopřál dvoutýdenní pauzu. Odešel tehdy do Nashvillu a oslovil další čtyři muzikanty, které už nějakou chvíli znal a již dříve s nimi spolupracoval.

V té době se také objevily informace o rozpadu kapely. Přispěla k tomu i matka bratrů Denise Jonas, když prozradila stránkám Parade.com informace o budoucích plánech svého nejmladšího syna. Kapela nyní však všechny liché zprávy dementovala.

Trio na svém MySpace.com profilu jasně popřelo svůj rozpad a uvedlo, že Jonas Brothers budou fungovat nadále. Zbylí bratři Joe a Kevin Jonasovi také vyjádřili své nadšení v zapálení svého sourozence. Zároveň uvedli, že boční projekty nijak neohrozí existenci skupiny: "Jsme silnější než kdy dříve. Nyní plánujeme další světové turné, které proběhne během příštího léta. Chceme takto poděkovat našim fanouškům, bez kterých bychom takovou příležitost nedostali."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY