Fucked Up prozradili detaily k singlové kolekci

26.10.2009 11:55 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Fucked Up
© myspace.com
Muzikanti z hardcoreové punkové formace Fucked Up se radují z nedávného ocenění Polaris Music Prize, nicméně na vavřínech neusínají. Finalizují svou kolekci singlů "Couple Tracks: Singles 2002-2009", kterou vyšlou na trh 25. ledna.

Set bude obsahovat dva nosiče. První z disků se bude jmenovat "The Hard Stuff" a druhý ponese titul "The Fun Stuff". Jak název kolekce napovídá, posluchači se mohou těšit na singly kapely, alternativní verze písniček z alb, předělávky a dříve nevydané songy.

"Couple Tracks: Singles 2002-2009" vyjde v klasické edici na dvou CD a také ve verzi na vinylech. Celkem přinese pětadvacet skladeb s tímto pořadím:

CD 1 - No Pasarán, Neat Parts, Generation, Ban Violins, Dangerous Fumes, Triumph Of Life, Fixed Race, Toronto FC, Black Hats, David Christmas, No Epiphany, Crooked Head.

CD 2 - I Hate Summer, Teenage Problems, Carried Out To Sea, Looking Back, Anorak City, I Don't Want To Be Friends With You, Mustaa Lunta, Dream Come True, Magic Kingdom, Magic Word, Last Man Standing, He's So Frisky, David Comes To Life.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY