Lee Dagger se vydá na turné po České republice

15.10.2009 15:47 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lee Dagger aka Bimbo Jones
© leedagger.com
Lee Dagger, který aktuálně platí za jednoho z nejlepších a nejvíce vytížených DJů světa, se vydává na první turné po České republice. Ještě tento měsíc u nás zahraje celkem třikrát.

Lee Dagger je znám především jako mozek londýnského projektu Bimbo Jones, který patří k nejúspěšnějším producentským týmům světa a jen za poslední měsíc má na svém kontě remixy pro nové singly Pink, Jesseho McCartneyho, Little Boots, Hannah nebo Charleene Reny.

U nás má Lee obrovský zástup věrných fanoušků, které si vypěstoval svým pravidelným hraním v pražském klubu Mecca. Nyní se poprvé vydává po České republice na turné, které začíná již 16. října v klubu Mexx Telč, kde vystoupí v rámci akce Meccamix On Tour. Druhá zastávka je v plánu hned den poté, kdy své DJské umění představí v klubu Luxor Česká Lípa.

Následně Lee Dagger na pár dní odjede do rodného Londýna, aby se následně vrátil 30. října, kdy ho opět přivítá pražský klub Mecca. Lupeny na všechny show lze koupit jak v předprodejích, tak v den akce v místech jejích konání.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY