Devendra Banhart přizval na novinku GZA z Wu Tang Clan

12.10.2009 15:34 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Devendra Banhart - What Will We Be
© facebook interpreta
Americký zpěvák a skladatel Devendra Banhart vydává koncem října novou desku. Album dostalo název "What Will We Be" a na pilotní EP ochutnávce "Baby" si zahostoval jeden z rapperů slavného seskupení Wu Tang Clan GZA.

Oba pánové se dali dohromady díky rapperovi RZA. S tím se Devendra Banhart setkal na oslavě, na které oba dělali DJe. RZA zpěváka seznámil se zbytkem kapely a jak stojí na stránkách Pastemagazine.com, GZA se stal jeho velkým fanouškem. Rapper pak přišel se zajímavým nápadem spolupráce, ze kterého vznikla freestylová část zmiňovaného singlu. Dodal také, že by z kolaborace mohla vzejít i plnohodnotná nahrávka.

Devendra Banhart však další informace ohledně termínu nebo způsobu vydání épéčka "Baby" neprozradil. Aby ale fanoušky aspoň na chvíli uklidnil, oznámil kompletní seznam všech skladeb připravované desky.

Těšit se můžete na tyto skladby: Can't Help But Smiling, Angelika, Baby, Goin' Back, First Song For B, Last Song For B, Chin Chin & Muck Muck, 16th & Valencia Roxy Music, Rats, Maria Lionza, Brindo, Meet Me At The Lookout, Walilamdzi, Foolin', Ultimate Warrior.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY