Na Zimní Masters Of Rock přijedou také Nazareth a Leaves' Eyes

24.09.2009 07:39 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Zimní MoR 2009
© facebook interpreta
Zimní obdoba populárního tuzemského festivalu Masters Of Rock již zná své hvězdy. Fanoušky rocku a metalu proto zve 28. listopadu do prostor sportovní haly Euronics (dříve Novesta), kde kromě Nazareth nebo Leaves' Eyes vystoupí pestrá plejáda dalších hvězd.

V sobotu zahraje uznávaný metalový zpěvák Jorn Lande, který se nedávno opět připojil k Masterplan a nyní posluchačům představí také svou aktuální desku "Spirit Black". Žánrově příbuzní House Of Lords budou taky předvádět naživo nový materiál - teprve nedávno vydali nové album "Cartesian Dreams". Tvrdší žánry budou reprezentovat Kreator a industriální metalisté Atrocity. Nebude nouze ani o krásky za mikrofonem a kromě Liv Kristine se návštěvníci mohou těšit i na frontmanky kapel Sirenia, Elis či Stream Of Passion.

Program pátého ročníku jednodenního festivalu Zimní Masters Of Rock je téměř hotový, chybí jen jeden interpret. Jak pořadatelská agentura Pragokoncert uvedla, jedná se o českou metalovou legendu, jejíž jméno bedlivě střeží v tajnosti.

Vstupenky na festival jsou k dostání v pořádající agentuře Pragokoncert (tel: 577 432 580, 777 701 591, e-mail: dupalova@pragokoncert.com), přes stránky mastersofrock.cz, v předprodejních sítích Ticket-Art, Ticketportal a Ticketstream a ve všech obvyklých moravských předprodejích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY