Festival Stimul přiveze Peaches, Pan Sonic či Diamandu Galás

15.09.2009 11:51 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Peaches
© stimul-festival.cz
Hudební festival Stimul se letos bude konat již popáté a návštěvníky láká na pestrou škálu interpretů. Hned zkraje uvedou pořadatelé Kanaďanku Peaches a poté bude lákat na krále dubstepu, jenž vystupuje pod pseudonymem The Bug. Všechny koncerty probíhají v pražském Divadle Archa.

Pořadatelé festivalu považují žánrovou pestrost za svou hlavní devizu a podle toho i postavili letošní program, kde vedle již zmíněných interpretů stojí jazz nebo improvizace v podání hudebníků z Finska či Norska. Hlavní pozornost ale patří dozajista Peaches, která v rámci tohoto festivalu zahraje v České republice vůbec poprvé.

Pro návštěvníky jsou připraveny ale také jiné projekty. Mohou zavítat na show elektronické dvojice Pan Sonic, Arve Henriksena a zajímavé vystoupení chystá jistě i legenda avantgardy Diamanda Galás. Kompletní přehled koncertů naleznete pod článkem, případně zde.

Vstupenky je možno zakoupit v pokladně Divadla Archa nebo v sítích Ticketpro a Ticketportal. Cena lístku v předprodeji činí 390 Kč (+ poplatky při zakoupení v sítích), na místě pak 490 Kč. Permanentka na všechny říjnové koncerty je k dostání pouze v Divadle Archa a stojí 1 200 Kč.

Program Festivalu Stimul:

03.10. Peaches, Like She
23.10. Pan Sonic, Vladislav Delay Quartet, Head In Body
24.10. Arve Henriksen & Jan Bang, Marcus Schmickler, John Butcher
27.10. The Bug, Zomby, Cloaks
27.11. Diamanda Galás


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY