R.E.M. vydají v říjnu nový živák

27.08.2009 08:16 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

R.E.M.
© Laurie Scavo
Když R.E.M. připravovali materiál pro svou poslední desku "Accelerate", zamluvili si na pár večerů divadlo Olympia Theatre a mimo jiné předvedli několika nejvěrnějším nové písničky. To nejlepší z nich se do obchodů dostane nyní na "Live At The Olympia".

Výběr vychází 26. října a standardní edice bude obsahovat devětatřicet skladeb na dvou CD pořízených během pěti večerních koncertů. Luxusní verze přinese navíc záznam vystoupení a zákulisní materiál, na jehož zpracování dohlédl francouzský režisér Vincent Moon. Ten má na svědomí i video k songu "Living Well Is The Best Revenge", který otevírá desku "Accelerate" i živák "Live At The Olympia".

Připravovaný balíček z dílny R.E.M. není jen klasickou bestofkou. Tracklist totiž ukrývá i jedny z prvních verzí písniček aktuálního alba, jako je třeba singl "Supernatural Superserious", který na živáku najdete ještě jako "Disguised". Kromě toho se můžete těšit i na skladby jako "So. Central Rain" a "Drive", starší kousek "Disturbance At The Heron House" a velkou část debutového EP "Chronic Town". Nesmíme zapomenout ani na doposud nevydané songy "On The Fly" a "Staring Down The Barrel Of The Middle Distance", které zbyly z příprav poslední placky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY