Výběrovka Inekafe vyjde zřejmě až na jaře

27.07.2009 12:11 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

ine kafe
© Inekafe
Z časových důvodů musí populární slovenští pop-punkeři Inekafe posunout vydání výběrové desky "Best Of", a to zřejmě až na jaro příštího roku. Přesné datum Kafáči nestanovili. Proč skupina termín posunula, vysvětlil frontman Vratko Rohoň: "Práce na desce jsem stopnul já. Přes léto nemám šanci se věnovat ničemu jinému než pilotování. Jsou dny, kdy jsem rád, že se mohu před dalším letem vyspat doma."

Původní termín vydání, magické datum 9. 9. 2009, ohlásila kapela na loňském bratislavském koncertě. Do příprav alba, které má být důstojnou tečkou za kariérou populární formace, ale vlezl lednový pražský koncert a následné práce na DVD "Live In Praha", které vyšlo koncem dubna. V současnosti je výběrovka ve stádiu rozpracovanosti - je připravené její demo nebo verze obalu. "Nechceme, aby "Best Of" bylo jen povinnou slátaninou, která vyjde v oznámeném termínu. Naopak, chceme tomu dát tolik, kolik si taková kolekce opravdu zaslouží," řekl Vratko. "Je to výzva a jednoho dne určitě vyjde."

Na "Best Of" se mají kromě průřezu diskografií Inekafe objevit také akustické verze hitů kapely nebo nevydané skladby - "Deja Vu" kapela zahrála na pražském koncertu a "Keby prachy z neba padali" již od května rotuje v rádiích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY